google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Έκλεισαν το δρόμο μέχρι το πρωί επειδή ο δήμος… δεν το σηκώνει!
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Έκλεισαν το δρόμο μέχρι το πρωί επειδή ο δήμος… δεν το σηκώνει!

prionidi-dromos

Μια βλάβη σε αυτοκίνητο κοντά στην πλατεία του Κατσαμπά στα Χανιά, λίγο πριν το γεφυράκι και την διασταύρωση με την Ακρωτηρίου, που είχε σαν αποτέλεσμα να χυθούν λάδια στο οδόστρωμα, προκάλεσε την διακοπή της κυκλοφορίας στο δρόμο.

Κι αυτό αφού η αστυνομία ήταν αδύνατον να επικοινωνήσει με κάποιον υπεύθυνο του δήμου, που έχει την αρμοδιότητα για ρίψη πριονιδιού σε τέτοιες περιπτώσεις.

Το ατύχημα φαίνεται ότι έγινε σε «ακατάλληλη»για τον δήμο ώρα, λίγο μετά τις 20:30 το βράδυ και παρά τις προσπάθειες της ΕΛΑΣ να ενημερώσει την αρμόδια υπηρεσία του δήμου, αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

Έτσι, μιας και τα λάδια είχαν απλωθεί σε περίπου 200 με 300 μέτρα και απαιτούνταν ρίψη μεγάλης ποσότητας πριονιδιού για την αποφυγή ατυχήματος, στο επικίνδυνα πλέον ολισθηρό οδόστρωμα, η τροχαία αποφάσισε να κλείσει τον δρόμο αποκλείοντας την είσοδο στην Ακρωτηρίου από τον Κατσαμπά και να περιμένει μέχρι σήμερα το πρωί, όπου θα επιχειρήσει και πάλι να ενημερώσει την υπηρεσία του δήμου.

Πηγή: flashnews.gr

0 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page