google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Έκτακτο: Κλείνουν πανεπιστήμια σχολεία και φροντιστήρια για 14 μέρες λόγο του κορωνοϊού
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Έκτακτο: Κλείνουν πανεπιστήμια σχολεία και φροντιστήρια για 14 μέρες λόγο του κορωνοϊού

Ανακοινώθηκε το κλείσιμο των σχολείων και των πανεπιστημίων σε όλη την χώρα με απόφαση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια στα πλαίσια της αντιμετώπισης της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Με απόφαση του υπουργού Υγείας κ.Βασίλη Κικίλια θα παραμείνουν κλειστά όλα τα πανεπιστήμια, νηπιαγωγεία και σχολεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια αλλά καθώς επίσης και οι παιδικοί και βρεφικοί σταθμοί ως αναγκαίο μέτρο προστασίας και πρόληψης ενάντια στην περαιτέρω εξάπλωση του κορωνοϊού.

Παράλληλα μετά από παρέμβαση της υπουργού Παιδείας κ.Νίκης Κεραμέως στον Ε.Ο.Δ.Υ.(Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας) κλειστά θα παραμείνουν για 14 ημέρες και τα φροντιστήρια.

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page