google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Έκτακτο! Μετά την Ε.Ο. κλειστή και η Αττική Οδός στο ύψος της Μάνδρας
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Έκτακτο! Μετά την Ε.Ο. κλειστή και η Αττική Οδός στο ύψος της Μάνδρας

8b4f4489698d161657e9d240ec895ea6_XL

Προβλήματα στο Λεκοναπέδιο προκαλεί η σφοδρή νεροποντή που πλήττει την Αθήνα. Δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, η κίνηση στους δρόμους είναι αυξημένη.


Μάλιστα, λίγο πριν τις 5 έκλεισε η έξοδος 1 της Αττικής Οδού και οι οδηγοί εκτρέπονται στην Εθνική.

Έκλεισε η νέα εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου από χείμαρρο που πλημμύρισε με νερά, λάσπες και φερτά υλικά το οδόστρωμα στο 29,5 χιλιόμετρο. Από τις 16:00 το μεσημέρι της Τετάρτης έχουν κλείσει και τα τρία ρεύματα κυκλοφορίας της εθνικής οδού προς Κόρινθο και Πάτρα.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι από το κλείσιμο της εθνικής έχει δημιουργηθεί ουρά αυτοκινήτων περίπου ενός χιλιομέτρου.

Συνεργεία της Πυροσβεστικής, μαζί με οχήματα και υπαλλήλους της εταιρείας που διαχειρίζεται την εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου-Πατρών εκτρέπουν τα αυτοκίνητα που κινούνται προς Κόρινθο πίσω στην Αθήνα, στο ύψος των διοδίων της Ελευσίνας.

Πληροφορίες από dikaiologitika.gr

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page