google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Έπεσε μαύρο στο mega μετά από 29 χρόνια | Η αυλαία έπεσε λίγο μετά τις 2 το βράδυ
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Έπεσε μαύρο στο mega μετά από 29 χρόνια | Η αυλαία έπεσε λίγο μετά τις 2 το βράδυ

2537473-735x433

Ήταν 20 Νοεμβρίου του 1989 όταν το σήμα του εμφανίστηκε για πρώτη στους τηλεοπτικούς δέκτες. Ειδήσεις, εκπομπές και σειρές που το κοινό αγάπησε με εξαιρετικά υψηλή τηλεθέαση, όπως τα ιστορικά νούμερα που έκανε για παράδειγμα το Ψίθυροι καρδιάς. Απαράδεκτοι, Τρεις Χάριτες, Dolce Vita, Δις Εξαμαρτείν, Δυο Ξένοι, Στο Παρά Πέντε, Οι Αυθαίρετοι, Αναστασία, Λόγω Τιμής, Το Νησί.

Περίπου δέκα λεπτά μετά τις 2 τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου του 2018 έπεσαν οι τίτλοι τέλους για το Μεγάλο Κανάλι, το οποίο έκλεισε οριστικά, με την Digea να πραγματοποιεί αυτό το οποίο είχε εξαγγείλει.

Τη στιγμή που το σήμα του Mega έπεσε και η οθόνη μαύρισε, προβάλλονταν οι θρυλικοί «Απαράδεκτοι».


Όταν η είδηση για το οριστική παύση προβολής του προγράμματος έγινε γνωστή, οι εργαζόμενοι του καναλιού έφτιαξαν ένα αποχαιρετιστήριο βίντεο, με το οποίο είπαν «αντίο» στο τηλεοπτικό κοινό.

Θυμηθείτε το:


11 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page