google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Έφεση επί της 5ετούς φυλάκισης κατέθεσε ο αντιπρόεδρος της Samsung
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Έφεση επί της 5ετούς φυλάκισης κατέθεσε ο αντιπρόεδρος της Samsung

535705cd330573c5325f7c39533d8a46

Έφεση επί της 5ετούς φυλάκισης κατέθεσε ο αντιπρόεδρος της Samsung, Lee Jae-yong, μέσω συνηγόρου του. Η κάθειρξη επιβλήθηκε από νοτιοκορεατικό δικαστήριο την περασμένη εβδομάδα, κρίνοντας ένοχο για δωροδοκία το No2 στην ιεραρχία της εταιρείας.


Ο Lee Jae-yong είναι ο μεγαλύτερος γιος του προέδρου της Samsung Group και στην πράξη ήδη διάδοχός του στην κορυφή της ιεραρχίας του επιχειρηματικού ομίλου, αφού ο πατέρας του έχει ουσιαστικά αποσυρθεί από το 2014, όταν υπέστη καρδιακό επεισόδιο.


Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, προχώρησε σε δωρεές ύψους 42 δισ. γουόν (36 εκατ. δολαρίων) σε μη κερδοσκοπικά ιδρύματα που ελέγχονταν από την Choi Soon-sil, φίλη της πρώην προέδρου της χώρας, για να μην υπάρξουν εμπόδια στη ριζική αναδιάρθρωση του Ομίλου που σχεδίαζε.

Σύμφωνα με τους νοτιοκορεατικούς νόμους, ο Lee μπορεί να παραμείνει υπό κράτηση το μέγιστο για 4 μήνες, ενόσω επιδικάζεται η έφεσή του. Αυτό σημαίνει πως το δικαστήριο που θα την εκδικάσει πιθανόν να έχει έτοιμη την ετυμηγορία του γύρω στον επόμενο Ιανουάριο.

0 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page