google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Έφυγε σήμερα το πρωί ο αγαπημένος ηθοποιός Πάνος Χατζηκουτσέλης
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Έφυγε σήμερα το πρωί ο αγαπημένος ηθοποιός Πάνος Χατζηκουτσέλης

«Έφυγε» σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών ο αγαπημένος ηθοποιός Πάνος Χατζηκουτσέλης.

Την είδηση ανακοίνωσε μέσω του προφίλ του στο Facebook ο καλός του φίλος, Άγγελος Πυριόχος.

«Ο Πάνος μου. Ο Χατζηκουτσελης μου. Ο αδελφός μου. Ο φίλος μου. Το γέλιο μου. Ο συνεργάτης μου. Το στήριγμα. Έφυγε. Δύο μέρες το έπαιρνα τηλέφωνο και δεν απαντούσε. Και γω στο νησι. Δεν είναι ζωή πια αυτη», έγραψε.

Ο Πάνος Χατζηκουτσέλης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 5 Δεκεμβρίου του 1945. Έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση, στην σειρά «Αναδυόμενη», το 1978 από την ΥΕΝΕΔ. Συνέχισε την πορεία του στην τηλεόραση ως ένας εξαιρετικός καρατερίστας, σε εμβληματικές παραγωγές, όπως «Μαντάμ Σουσού» και «Η ζωή του Αττίκ».

Έγινε ευρέως γνωστός όταν υποδύθηκε τον «Παπαπέτρου» στην σειρά του ΑΝΤ1 «Εκείνες και Εγώ» (1996), στο πλάι του Γιάννη Μπέζου. Συμμετείχε επίσης σε δημοφιλείς σειρές όπως: «Ντόλτσε Βίτα», «Στο Παρά 5», «Επτά Θανάσιμες Πεθερές» και «Safe Sex».

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page