google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Έχασαν μικρό μαθητή από τα μάτια τους και τον βρήκαν στο αστυνομικό τμήμα
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Έχασαν μικρό μαθητή από τα μάτια τους και τον βρήκαν στο αστυνομικό τμήμα


Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη την περασμένη Τρίτη σε νηπιαγωγείο στον Άγιο Δημήτριο Αττικής


Σύμφωνα με πληροφορίες ένα αγοράκι 6 ετών διέφυγε της προσοχή των εκπαιδευτικών, βγήκε από το νηπιαγωγείο όπου βρισκόταν, εντοπίστηκε μετά από λίγη ώρα από περαστικούς και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα.


Όταν ο πατέρας του εξάχρονου παιδιού έφτασε στο νηπιαγωγείο να παραλάβει το παιδί του, ενημερώθηκε πως ο γιος του δεν βρισκόταν εκεί. Ανήσυχος, ο πατέρας του παιδιού κάλεσε την αστυνομία.


Ευτυχώς, περαστικοί που αντίκρισαν τον εξάχρονο να περιφέρεται μόνος και αβοήθητος δεν αδιαφόρησαν και μετέφεραν το παιδάκι στο αστυνομικό τμήμα. Ο πατέρας του παιδιού ενημερώθηκε σχετικά και πήγε στο Τμήμα να παραλάβει τον γιο του.


Η διευθύντρια του νηπιαγωγείου και μια ακόμη νηπιαγωγός συνελήφθησαν για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page