google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Αγανάκτησαν οι κάτοικοι της Αργολίδας από την επιθετικότητας των Ρομά
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Αγανάκτησαν οι κάτοικοι της Αργολίδας από την επιθετικότητας των Ρομά

Η συνεχής παραβατικότητα των Ρομά έχει προκαλέσει την αγανάκτηση των κατοίκων της Νέας Κίου στην Αργολίδα οι οποίοι με την σειρά τους βγήκαν προ ημερών στους δρόμους.

Πιο συγκεκριμένα την περασμένη Κυριακή το πρωί οι κάτοικοι της Νέας Κίου έκλεισαν για περίπου μία ώρα την παραλιακή οδό Ναυπλίου Νέας Κίου Μύλων, διαδηλώνοντας έτσι για το δικαίωμα τους στην ασφάλεια τους.

Ζητούν από το κράτος να κάνει επιτέλους την δουλειά του σωστά για να μπορέσει έτσι με κάποιον τρόπο να εξαλειφθεί η παραβατικότητα των Ρομά και να μπορούν να ζήσουν στο χωριό τους όπως άλλωστε οι ίδιοι λένε με ασφάλεια.

Μάλιστα όπως φαίνεται οι κάτοικοι της Νέας Κίου στην Αργολίδα προχωράνε σε σύσταση συλλόγου κατοίκων ώστε να μπορούν να διεκδικούν οργανωμένα λύσεις τόσο στο πρόβλημα που υπάρχει με τους Ρομά και την παραβατικότητά τους στην περιοχή όσο και με άλλα θέματα που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Κίου όπως είναι για παράδειγμα η χωματερή.

Βίντεο από το argolidatv.gr και από το star:



0 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page