google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 “Αγόρασα ένα προϊόν, κατέθεσα τα λεφτά στην τράπεζα αλλά μετά ακύρωσα την παραγγελία – Α
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

“Αγόρασα ένα προϊόν, κατέθεσα τα λεφτά στην τράπεζα αλλά μετά ακύρωσα την παραγγελία – Α

tromaktiko - kataggelia

Αγαπητο tromaktiko, θα ήθελα και εγω να καταθέσω την δικιά μου εμπειρία σε σχέση με την εταιρία… DEALBER.

Αγόρασα ένα προϊόν (κινητό τηλέφωνο) με κατάθεση χρημάτων στην τράπεζα το οποίο και ακύρωσα την επόμενη μέρα της αγοράς. Οι άνθρωποι αυτοί αρνούνται να μου επιστρέψουν τα λεφτά μου εδώ και 3 μήνες και έχουν ως πάγια τακτική να λένε διάφορες δικαιολογίες στο  τηλέφωνο ώστε να σε αποφύγουν.

Είναι πάρα πολλοί άνθρωποι οι οποίοι είδαν τις διαφημίσεις των κινητών τηλεφώνων της εταιρίας σε γνωστό τηλεοπτικό κανάλι και απλά παρήγγειλαν τα  τηλέφωνα τους από κει ξοδεύοντας 470-570 ευρώ ο καθένας σε μια εποχή έντονης οικονομικής κρίσης.

Αυτό που μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι το ότι η Ελληνική πολιτεία και αρχές μένουν παγερά αμέτοχοι απέναντι σε όλες τις καταγγελίες και την εξαπάτηση που υφίσταται ο κόσμος απέναντι στην εν λόγο εταιρία.

Με εκτίμηση

Αναγνώστης

tromaktiko28545

Η καταγγελία του αναγνώστη αναδημοσιευέται από το tro-ma-ktiko.blogspot.gr

και μπορείτε να την διαβάσετε από το tro-ma-ktiko εδώ:http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2017/10/3-photo.html

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page