google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Ακροδεξιά στοιχεία εμφανίστηκαν μέσα σε σχολείο ανάμεσα στους μαθητές
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Ακροδεξιά στοιχεία εμφανίστηκαν μέσα σε σχολείο ανάμεσα στους μαθητές


Φωτογραφία από το 902.gr
"Με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης τις προηγούμενες ημέρες έξω από το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης από ακροδεξιούς ψευτόμαγκες που χτύπησαν θρασύδειλα τους διαδηλωτές ξεπηδώντας μέσα από το σχολείο."

Στα τέλη του Σεπτέμβρη λοιπόν παρακολουθήσαμε όλοι μας σοκαρισμένοι την επίθεση των ακροδεξιών στοιχείων και ενδεχομένως αφού δεν έχει διασταυρωθεί ακόμα κάτι τέτοιο και με την συμμετοχή ίσως και μαθητών, και το αναφέρουμε αυτό με απόλυτη επιφύλαξη καθώς δεν έχει ακόμα όπως προαναφέραμε διασταυρωθεί ακόμα αυτή η πληροφορία που έχει διαρρεύσει από την πρώτη στιγμή των γεγονότων, την ακραία και φασιστική επίθεση κατά των διαδηλωτών φοιτητών που πραγματοποιούσαν πορεία στο συγκεκριμένο σημείο εκείνη την στιγμή όταν τα φασιστοειδή τους επιτέθηκαν.


Πιο συγκεκριμένα μετά από αναφορές μαθητών του σχολείου του ΕΠΑΛ Σταυρούπολης ανάμεσα στους ακροδεξιούς που επιτέθηκαν στους διαδηλωτές ήταν και μαθητές του σχολείου. Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο το οποίο και αναρτήθηκε από το thestival.gr.

Όμως σε καμία περίπτωση μέχρι τώρα από όλα αυτό που δεν φαίνεται γιατί απλά είναι κάτι που δεν το αναφέρει μάλιστα και κανείς πουθενά όσον αφορά πάντα τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης, είναι ότι οι Κομμουνιστές που χτυπήθηκαν από τους ακροδεξιούς διαδήλωναν γιατί μερικές μέρες νωρίτερα στο ίδιο σημείο είχαν προβεί σε μοίρασμα συγκεκριμένων ανακοινώσεων οι οποίες και πιθανότατα ενόχλησαν αρκετά τους ακροδεξιούς με αποτέλεσμα την τραγική αυτή επίθεση εις βάρους των διαδηλωτών.


Αυτό που έχει σημασία όμως δεν είναι το τι αναφέρει ο καθένας για το συγκεκριμένο περιστατικό αλλά το ότι οι ακροδεξιοί μπήκαν στο σχολείο ανενόχλητοι, πηδώντας πάνω από τα κάγκελα του σχολείου, χωρίς να προσπαθεί κανείς να τους σταματήσει! Και για του λόγου το αληθές σας παραθέτουμε και σχετική φωτογραφία που την δημοσίευσε μετά την επίθεση των φασιστών και ακροδεξιών ενάντια στην διαδήλωση των φοιτητικών συλλόγων.

Φωτογραφία από το 902.gr

Αυτό που επίσης έχει πολύ μεγάλη σημασία να δούμε είναι αν οι γονείς των μαθητών που συμμετείχανε στην επίθεση κατά των φοιτητών, αν μετά από αυτό θα φροντίσουν να δείξουν με τον κατάλληλο τρόπο στα παιδιά τους ότι ο ακροδεξιός δρόμος που έχουν ακολουθήσει είναι τελείως λάθος μα και επικίνδυνος, και ότι το πρέπων θα ήταν να το ξανασκεφτούν πολύ καλά αυτό αυτά τα παιδιά και να αλλάξουν πορεία.


Παράλληλα όμως θα πρέπει και οι ίδιοι οι καθηγητές του σχολείου αλλά καθώς επίσης και ο Διευθυντής παράλληλα με όλα τα άλλα να παλέψουνε για την απομόνωση όλων αυτών των ακροδεξιών στοιχείων και να στοχεύσουν στην παραδειγματική τιμωρία τους προκειμένου κάτι τέτοιο προφανώς να μην ξανασυμβεί γιατί αν ξανασυμβεί ε τότε θα είναι και εγκληματικό εφόσον γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει συμβεί και από ποιους να μην μπορούμε να το αποτρέψουμε ώστε να μην συμβεί ξανά!


Είναι επίσης προφανώς φανερό ότι όλο αυτό το σκηνικό συνέβη σχεδόν έναν χρόνο μετά την καταδίκη από το δικαστήριο της εγκληματικής οργάνωσης όπως χαρακτηρίστηκε και από τους δικαστές τότε Χρυσής Αυγής, και οπότε λοιπόν τώρα αυτό είναι κάτι και το οποίο φυσικά και θα πρέπει να μας προβληματίσει, και θα πρέπει να μας προβληματίσει καθώς ο τρόπος δράσης αυτών των ακροδεξιών στοιχείων είναι πανομοιότυπος με τον τρόπο δράσης της Χρυσής Αυγής, από την αρχή της μέχρι την καταδίκη της και για αυτόν όμως ακριβώς τον λόγο θέλουμε να πιστεύουμε ότι αν έχουμε να κάνουμε με μιμητές τότε προφανώς και τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά έως και επικίνδυνα!


Και μιλάμε για επικινδυνότητα καθώς η συγκεκριμένη οργάνωση η Χρυσή Αυγή χαιρέτισε το συμβάν της επίθεσης στους φοιτητές και αυτό για την κοινωνία μας αλλά καθώς επίσης και για όλους εμάς θα πρέπει να θεωρούνται τουλάχιστον ως προβληματικά.


Οπότε και αυτό το οποίο είναι και το μόνοι το οποίο και μπορούμε να κάνουμε σαν άνθρωποι αλλά κυρίως και σαν γονείς είναι το να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τα παιδιά μας μακριά από τέτοιου είδους ακροδεξιές, ναζιστικές και συγχρόνως επικίνδυνες φασιστικές ιδεολογίες που μόνο κακό μπορούν να κάνουν στον άνθρωπο!

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page