google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Αλλάζει ο χάρτης στην κινητή τηλεφωνία – Μετά την Cosmote, την Vodafone και την Wind έρχεται νέος ισ
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Αλλάζει ο χάρτης στην κινητή τηλεφωνία – Μετά την Cosmote, την Vodafone και την Wind έρχεται νέος ισ


Με την ολοκλήρωση της αγορά της Forthnet από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο ισχυρός επιχειρηματίας ετοιμάζεται να εισάγει την συγκεκριμένη εταιρεία και στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας.


Παράλληλα η Forthnet ετοιμάζεται να μπει και στις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας. Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία προετοιμάζεται όλο το προηγούμενο διάστημα για την είσοδό της στη συγκεκριμένη αγορά ως ιδεατός πάροχος (MVNO) μετά την υπογραφή σχετικής συμφωνίας με τη Vodafone. Στελέχη της εταιρείας εκτιμούν ότι κάτι τέτοιο θα καταστεί εφικτό την άνοιξη του 2020.

Η είσοδος της Forthnet στην κινητή τηλεφωνία αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα στις τηλεπικοινωνίες και να τονώσει περαιτέρω τον ανταγωνισμό στη συγκεκριμένη αγορά.

Στο τομέα των υπηρεσιών τέλος, στα άμεσα σχέδια της εταιρείας είναι το επόμενο διάστημα η υπηρεσία Novaflix της Nova να λανσαριστεί σε Android TV καθώς και σε Smart TV της LG.

dikaiologitika.gr

59 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page