google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 «Ανάσα» για το Bitcoin – Aνοδικά όλα τα κρυπτονομίσματα
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

«Ανάσα» για το Bitcoin – Aνοδικά όλα τα κρυπτονομίσματα

tromaktiko22463

 “Ανάσα ζωής” χθες για το bitcoin, καθώς επέστρεψε πάνω από τα… $9.000, ενώ και τα υπόλοιπα κρυπτονομίσματα κινούνται επίσης ανοδικά.

Ειδικότερα, μετά τις πιέσεις που δέχτηκε το bitcoin από την Αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιοαγοράς, καθώς ζήτηση την εγγραφή των ανταλλακτηρίων που προσφέρουν υπηρεσίες περιουσιακών στοιχείων στα αρχεία της, επιστρέφει δριμύτερο με ενίσχυση έως και 2,8%.Μεταξύ άλλων σημαντικών κρυπτονομισμάτων, το ether ενισχύθηκε κατά 1,7% στα 711,39 δολ., το Bitcoin Cash κέρδισε 2,5% στα 1.083,57 δολ., το Litecoin σημείωσε άνοδο 0,8% στα 180,42 δολ. και το Ripple παρέμεινε σταθερό στα 0,80 δολ., σύμφωνα με την CoinDesk.


tromaktikologo
0 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page