google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Ανακοίνωση του Φιλοζωικού Συλλόγου Άργους “Λάϊζα” για τις φόλες στο Τημένιο Νέας Κίου
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Ανακοίνωση του Φιλοζωικού Συλλόγου Άργους “Λάϊζα” για τις φόλες στο Τημένιο Νέας Κίου

wallpaper-2170884

Για νέο περιστατικό με φόλες στην παραλία του Τημενίου στην Νέα Κίο Αργολίδας κάνει λόγο ο Φιλοζωικός Σύλλογος Άργους “Λάϊζα” το Σάββατο 20/10. Δυστυχώς πρόκειται για άλλο ένα περιστατικό φόλας από ασυνείδητους που νομίζουν ότι το έγκλημα είναι λύση.

Αναλυτικά ο Φιλοζωικός Σύλλογος Άργους “Λάϊζα”  στην ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι:

44679969_10155859482558133_8425767885246300160_n

«Το Λιζάκι δολοφονήθηκε το Σάββατο στην Ν. Κίο. Στην παραλία που την έβγαλε η ”μαμά” της για να κάνει βόλτα και να απολαύσουν την ημέρα. Κάποιος εγκληματίας γέμισε φόλες την παραλία στο Τημένιο και έτσι για το Λιζάκι ήρθε το τέλος…

Έφυγε με φριχτούς πόνους και είχε ένα θάνατο που δεν αξίζει σε κανέναν. Ο εγκληματίας κυκλοφορεί ανάμεσα μας ελεύθερος και πιθανόν να περηφανεύεται για το θάνατο που έσπειρε.


Ένας άνθρωπος που καταφεύγει σε τέτοιες άθλιες πράξεις είναι επικίνδυνος για όλους μας. Ας βάλουμε επιτέλους ένα τέλος σε όλο αυτό, ας ανοίξουν επιτέλους τα στόματα αυτών που γνωρίζουν.


Και γι. αυτούς που θα πουν ένα σκυλί ήταν… Στη θέση της Λίζας μπορεί να ήταν το παιδί σας.

Για την Λίζα που γέμισε θλίψη την οικογένεια της αλλά και για την κάθε ψυχή που φεύγει εκεί έξω χωρίς κανείς να κλάψει…»


Φιλοζωικός Σύλλογος Άργους “Λάϊζα”


1 Προβολή0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page