google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Ανείπωτη τραγωδία στην Κρήτη! Ηλικιωμένος κάηκε ζωντανός προσπαθώντας να ζεσταθεί από την σόμπα
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Ανείπωτη τραγωδία στην Κρήτη! Ηλικιωμένος κάηκε ζωντανός προσπαθώντας να ζεσταθεί από την σόμπα


Δυστυχώς τελειωμό δεν έχουμε τα θύματα από πυρκαγιές μέσα σε κατοικίες, όταν τα θύματα αυτών των πυρκαγιών χάνουν την ζωή τους, προσπαθώντας να ζεσταθούν με διάφορα μέσα αφού η τιμή του πετρελαίου έχει πλέον εκτοξευθεί στα ύψη.


Σε αυτές τις τραγωδίες λοιπόν έρχεται δυστυχώς να προστεθεί το γεγονός ότι ένας ηλικιωμένος Αυστριακής καταγωγής στο Ηράκλειο της Κρήτης έχασε την ζωή του προσπαθώντας να ζεσταθεί από την σόμπα.


Ο άτυχος ηλικιωμένος με καταγωγή από την Αυστρία, σε ηλικία 83 ετών έχασε την ζωή του και βρέθηκε απανθρακωμένος στο διαμέρισμά του, όπου σύμφωνα με τις αρχές εκτιμάτε ότι πρώτα τα ρούχα του πρέπει να πήραν φωτιά και στην συνέχεια τυλίχτηκε στις φλόγες όλο το σπίτι.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το creta24.gr, ο άτυχος ηλικιωμένος άνδρας δεν ήταν καπνιστής και ως εκ τούτου αφού δεν εντοπίστηκε πέραν από την σόμπα άλλη εστία φωτιάς στο σπίτι του, δεν φαίνεται πλέον να υπάρχει άλλη εστία που να δικαιολογεί αυτήν την φωτιά.


Οι αρχές ειδοποιήθηκαν από τους γείτονες του ηλικιωμένου, όταν αυτοί είδαν τους καπνούς να βγαίνουν από το διαμέρισμά του.


*Το φωτογραφικό υλικό προέρχεται από το ειδησεογραφικό site creta24.gr

7 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page