google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Απαράδεκτη κατάσταση με τις παράνομες σταθμεύσεις στο νοσοκομείο Χανίων | Καταγγελία Αναγνώστη
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Απαράδεκτη κατάσταση με τις παράνομες σταθμεύσεις στο νοσοκομείο Χανίων | Καταγγελία Αναγνώστη

nosokomio-1

Την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο πάρκινγκ του νοσοκομείου Χανίων, σχολιάζει αναγνώστης.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που έστειλε ο αναγνώστης, οι οδηγοί σταθμεύουν παρανόμως, στην ευθεία του νοσοκομείου, ενώ τα κανονικά πάρκινγκ είναι άδεια, οπότε και τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, δυσκολεύονται να προσεγγίσουν το νοσοκομείο. 

Ο αναγνώστης στο σχόλιο του αναφέρει:

“Σας στέλνω δύο φωτογραφίες από το νοσοκομείο που τράβηξα σήμερα το πρωί. Στη μία φωτογραφία φαίνονται μερικά από τα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στον δρόμο που οδηγεί στην είσοδο του ξενοδοχείου καθώς κι ένα τμήμα του σχεδόν άδειου χώρους στάθμευσης που βρίσκεται ακριβώς δίπλα. Στην άλλη φωτογραφία φαίνεται το πόσο άδειος είναι ο χώρος στάθμευσης. Όλοι όσοι πάμε στο νοσοκομείο πάμε γιατί υπάρχει ανάγκη, γιατί υπάρχει λόγος, που τις περισσότερες φορές δεν είναι ευχάριστος. Γιατί όμως θα πρέπει να είμαστε κάφροι; Γιατί θα πρέπει να κοιτάζουμε μόνο τον εαυτό μας και να αδιαφορούμε για όλους τους άλλους, ακόμα και τα ασθενοφόρα, τα οποία περνάνε ίσα ίσα δίπλα από τα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Πρόταση δική μου, μια και ο λόγος που πήγα σήμερα στο νοσοκομείο, ήταν για να επισκεφθώ έναν φίλο από τροχαίο που είχε χτες, να φροντίσει η διοίκηση του νοσοκομείου να ενημερώνει την τροχαία μια ή δυο φορές τη μέρα, να μοιράζει κλήσεις σε όλους αυτούς τους ανεγκέφαλους (για να το πω ευγενικά). Δεν έβγαλα φωτογραφίες όλους αυτούς που ήταν πάνω στα πεζοδρόμια γιατί δεν το σκέφτηκα νωρίτερα, είχα αλλού το μυαλό μου. Έβγαλα μόνο όσα βλέπετε την ώρα που έφευγα σκεπτόμενος ότι ο φίλος μου την έβγαλε φθηνά. 

Δεν φταίνε πάντα οι δρόμοι αλλά και η νοοτροπία μας, η αδιαφορία μας, ο ωχαδερφισμός μας, το “έλα μωρέ, χωράει να περάσει” και ότι άλλο σκέφτεται ο καθένας για να βολευτεί, αδιαφορώντας για τον συνάνθρωπό του. Λυπάμαι ειλικρινά για όλους μας αλλά κυρίως για τις αρχές που ανέχονται αυτή τη συμπεριφορά παντού μέσα στην πόλη αλλά και στους δρόμους μας. Φιλικά (και αγανακτισμένα)”.

nosokomio-2

Αναδημοσίευση της καταγγελίας αναγνώστη από το flashnews.gr

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page