google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στην Ύδρα μετά από 34 ώρες!
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στην Ύδρα μετά από 34 ώρες!

10728512_826263450757724_1182534110_n-720x500

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ αποκαταστάθηκε σήμερα στις 15:10 το μεσημέρι η ηλεκτροδότηση στην ύδρα μετά από 34 ώρες.

Από σήμερα στις 11 το πρωί γίνονταν συντονισμένη προσπάθεια αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης στην Ύδρα μετά από 34 μαρτυρικές ώρες για τους κατοίκους του νησιού.

Πιο αναλυτικά στο δελτίο τύπου ο ΔΕΔΔΗΕ αναφέρει ότι:

logoDEDDHE

deltiotypou

Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση της Ύδρας

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει ότι σε συνέχεια της μερικής αποκατάστασης της  ηλεκτροδότησης της Ύδρας από σήμερα το πρωί στις 11.00, αποκαταστάθηκε πλήρως η ηλεκτροδότηση σε ολόκληρο το νησί στις 15.10.

Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ αποκατέστησαν βλάβη που εντοπίστηκε στο Δίκτυο Μέσης Τάσης στη χερσαία σύνδεση του νησιού και έθεσαν σε λειτουργία το εφεδρικό καλώδιο της υποθαλάσσιας σύνδεσης του Δικτύου της Ύδρας με την ηπειρωτική χώρα, ενώ συνεχίζονται οι εργασίες και στο κύριο υποθαλάσσιο καλώδιο.

Παράλληλα για λόγους ασφαλείας, μέχρι την ολοκλήρωση όλων των εργασιών και στην κύρια διασύνδεση,στο νησί παραμένουν Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη(Η/Ζ)συνολικής ισχύος 3 ΜW, διασφαλίζοντας την ενεργειακή αυτονομία της Ύδρας και την αδιάλειπτη ηλεκτροδότησή της.

Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητάει για μια ακόμη φορά συγνώμη για την ταλαιπωρία των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού.

Αθήνα,27 Αυγούστου 2018                                                                  Από το Γραφείο Τύπου

Μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ το Δελτίο Τύπου:

0 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page