google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Αποτρόπαιη δολοφονία αδέσποτων σκύλων στην Κοιλάδα Ερμιονίδας στην Αργολίδα
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Αποτρόπαιη δολοφονία αδέσποτων σκύλων στην Κοιλάδα Ερμιονίδας στην Αργολίδα

Αυτό το αποτρόπαιο θέαμα της θέας των φολιασμένων σκυλιών αντίκρισαν οι κάτοικοι του χωριού Κοιλάδα στην περιοχή της Ερμιονίδας στην Αργολίδα.

Πιο συγκεκριμένα όταν το πρωί της Τρίτης 24/09/2019 οι κάτοικοι της Κοιλάδας βγήκαν από τα σπίτια τους ήρθαν αντιμέτωποι με το αποκρουστικό αυτό θέαμα των δηλητηριασμένων από φόλα σκυλιών στον δρόμο αλλά και σε αυλές σπιτιών.

Άγνωστοι και προφανώς τόσο αδίστακτοι είναι οι δράστες αφού έριξαν τις φόλες μέσα στην παιδική χαρά του χωριού αλλά και σε αυλές σπιτιών, με θύματα 3 αθώα αδέσποτα σκυλιά που κυκλοφορούσαν στην περιοχή μέχρι χτες το πρωί.

Όπως καταγγέλλει και το Φιλοζωικό & Περιβαλλοντικό Σωματείο Ερμιονίδας «Αγάπη» το οποίο χαρακτηριστικά αναφέρει ότι « Εικόνες ντροπής και αίσχους μας περίμεναν σήμερα το πρωί να αντικρίσουμε στην Κοιλάδα Αργολίδος! Φόλες κοντά στην παιδική χαρά και μέσα σε αυλές σπιτιών!!!!!!!!!!! Σκότωσαν 3 αθώα ανυπεράσπιστα πλάσματα!»

Εικόνες ντροπής και αίσχους μας περίμεναν σήμερα το πρωί να αντικρίσουμε στην Κοιλάδα Αργολίδος! Φόλες κοντά στην παιδική χαρά και μέσα σε αυλές σπιτιών!!!!!!!!!!! Σκότωσαν 3 αθώα ανυπεράσπιστα πλάσματα! Τα υπόλοιπα που διασώθηκαν απομακρύνθηκαν από μέλη του Φιλοζωικού σωματείου μας και τη βοήθεια των λιγοστών εθελοντών που έσπευσαν σε βοήθεια όταν οι περισσότεροι ντόπιοι κάτοικοι του χωριού ΟΧΙ απλά ήταν απλοί θεατές ΑΛΛΑ απέδωσαν και την ευθύνη των αδέσποτων στο Φιλοζωικό Σωματείο!!!!

Ζητάμε από τον ΔΗΜΟ Ερμιονίδας να αναλάβει τις ευθύνες του έναντι του συγκεκριμένου περιστατικού και όχι ΜΟΝΟ!!!!!!!!! Να ψάξει και να κυνηγήσει τους υπεύθυνους της δολοφονίας των 3 σκύλων στην Κοιλάδα σήμερα 24/9/19 και να ζητήσει την παραδειγματική τους τιμωρία!!!!!

Ζητάμε από τον ΔΗΜΟ Ερμιονίδας να αναλάβει τις ευθύνες του έναντι της ευζωίας των αδέσποτων ζώων του ΔΗΜΟΥ ΑΛΛΑ και την αποφυγή παρόμοιων αποτρόπαιων περιστατικών όπως το σημερινό!

Το φωτογραφικό υλικό προέρχεται από το Φιλοζωικό & Περιβαλλοντικό Σωματείο Ερμιονίδας «Αγάπη»

1 Προβολή0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page