google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Αργούν να αποκατασταθούν οι βλάβες λόγω του νέου συστήματος καταγραφής βλαβών του ΔΕΔΔΗΕ
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Αργούν να αποκατασταθούν οι βλάβες λόγω του νέου συστήματος καταγραφής βλαβών του ΔΕΔΔΗΕ

Αργούν να αποκατασταθούν οι βλάβες λόγω του νέου συστήματος καταγραφής βλαβών του ΔΕΔΔΗΕ.

Πρόκειται για ένα ενιαίο τηλεφωνικό κέντρο βλαβοληψίας που έχει στηθεί τον Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Ηλεκτρικής Ενέργειας κοινώς ΔΕΔΔΗΕ για την ενημέρωση σχετικά με τις βλάβες του ηλεκτροδοτικού δικτύου ανά περιοχή σε όλη την Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένε υπάρχει το κεντρικό τηλεφωνικό νούμερο για ενημέρωση βλαβών που είναι το πενταψήφιο 11500 με χρέωση σύμφωνα με το τιμολόγιο του εκάστοτε παρόχου καθώς επίσης και το δεκαψήφιο 2111900500 για κλήσεις από το εξωτερικό.

Όλα αυτά όμως δεν φτάνουν για να γίνει σωστή ενημέρωση και διαχείριση βλαβών καθώς όλοι οι παλιοί τηλεφωνικοί αριθμοί που υπήρχαν και υπάρχουν στα κατά τόπους υποκαταστήματα της ΔΕΗ πλέον προωθούν την κλήση κατευθείαν στο τηλεφωνικό κέντρο το ΔΕΔΔΗΕ και από εκεί ενημερώνουνε κατά τόπους τους τεχνικούς για την οποιαδήποτε βλάβη έχει προκύψει.

Αυτό όμως έχει σαν συνέπεια να υπάρχει μεγάλη ταλαιπωρία των πολιτών μέχρι την αποκατάσταση μίας βλάβης αφού μέχρι να ενημερωθεί το τοπικό συνεργείο επιδιόρθωσης βλαβών μιας συγκεκριμένης περιοχής μπορεί να χρειαστεί ακόμα και μία ώρα! Ως εκ τούτου αν τυχόν η βλάβη προκύψει βραδυνές ώρες ολόκληρες γειτονιές ακόμα και περιοχές βυθίζονται κυριολεκτικά στο σκοτάδι ακόμα και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες όπου υπάρχει πια το φως του ήλιου το οποίο αυτομάτως λύνει και το πρόβλημα της συσκότισης δεν αποκαθιστά όμως την βλάβη στο ηλεκτροδοτικό δίκτυο η οποία μπορεί αν έχει δηλωθεί στον ΔΕΔΔΗΕ από τι 9 το προηγούμενο βράδυ και το πρωί της επομένης να μην έχει καν αποκατασταθεί.

Είναι φανερό ότι είναι προτιμότερο να σχεδιαστούν και να εγκατασταθούν τοπικά τηλεφωνικά κέντρα, δίνοντας έτσι και σε ανέργους δουλειά αλλά ταυτόχρονα αν η κάθε πόλη έχει το δικό της τηλεφωνικό κέντρο είναι το μόνο σίγουρο ότι η ενημέρωση για μία βλάβη θα μπορεί να γίνει τάχιστα με αποτέλεσμα να γίνεται όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η αποκατάστασή της.

Βέβαια όλα αυτά μπορεί αν φαντάζουν ονειρικά στην εποχή που ζούμε μετά από τόσες περικοπές και το σχέδιο ξεπουλήματος της ΔΕΗ μετά την συνεχή της υποβάθμιση, είναι όμως εφικτά αν το αποφασίσουμε και το διεκδικήσουμε σθεναρά αναγκάζοντας έτσι τους υπευθύνους να τα υλοποιήσουν το συντομότερο για την καλύτερη εξυπηρέτησή μας αλλά φυσικά και για να δοθεί δουλειά στους ανέργους που ακόμα περιμένουν στις ουρές του ΟΑΕΔ.

0 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page