google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Για ποιο λόγο χρειάζεται πενταψήφιο αριθμό ένας φιλοζωικός σύλλογος;
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Για ποιο λόγο χρειάζεται πενταψήφιο αριθμό ένας φιλοζωικός σύλλογος;

pentapsifio filozwikos kalamatas sms

Για ποιο λόγο χρειάζεται πενταψήφιο αριθμό ένας φιλοζωικός σύλλογος;

Ο λόγος για τον Φιλοζωικό Σύλλογο Καλαμάτας ο οποίος την ίδια στιγμή που οι καταγγελίες για τις υπέρογκες χρεώσεις από τους πενταψήφιους αριθμούς οργιάζουν επιλέγει να χρηματοδοτηθεί ενισχύοντας έτσι το ταμείο του μέσω sms σε πενταψήφιο αριθμό.

Η χρέωση αυτού; Ε δεν την λες και φθηνή αφού ανέρχεται μόλις 2,48€/sms συν τα τέλη κινητής τηλεφωνίας!

pentapsifio filozwikos kalamatas

Ανήκουστο! Την στιγμή που ο κοσμάκης δεν έχει να πληρώσει το ρεύμα του και το νερό του με κίνδυνο να του το κόψουν ένας φιλοζωικός σύλλογος ζητάει από τον απλό πολίτη που έχει χρεωθεί ως τον λαιμό να πληρώσει το ποσό περίπου των 2,50€ σε ένα μόλις sms για να ενισχυθεί το ταμείο ενός φιλοζωικού συλλόγου!

Αναρωτιόμαστε όλοι βέβαια συνδρομή δεν δίνουν τα μέλη του συγκεκριμένου φιλοζωικού συλλόγου για να μην βρεθεί κάποια στιγμή το ταμείο μείον;

Το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει κάποια στιγμή ο εν λόγο φιλοζωικός σύλλογος να αναθεωρήσει τις απόψεις του σχετικά με την οικονομική του ενίσχυση.

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page