google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Εγγραφή σε συνδρομητική υπηρεσία χωρίς την συγκατάθεση του συνδρομητή
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Εγγραφή σε συνδρομητική υπηρεσία χωρίς την συγκατάθεση του συνδρομητή

Την εγγραφή του σε συνδρομητική υπηρεσία χωρίς την συγκατάθεση του ίδιου του συνδρομητή μας καταγγέλλει αναγνώστης ο οποίος σε διάστημα ούτε δέκα ημερών έλαβε από τον ίδιο πενταψήφιο αριθμό δύο sms τα οποία τον ενημέρωναν ότι έχει εγγραφεί σε δύο διαφορετικές συνδρομητικές υπηρεσίες.

Πιο συγκεκριμένα ο αναγνώστης μας μας καταγγέλλει ότι:

«Έλαβα στις 14/12 στις 22:33 μ.μ. μήνυμα από το 54303 ότι έχω εγγραφεί στον CONTENT4YOU!PAYDASH με χρέωση 2,08€X3SMS=3,24 ευρώ την εβδομάδα. Στην συνέχεια σήμερα 21/12 και ώρα 11:34 π.μ. λαμβάνω εκ νέου sms με το οποίο ενημερώνομαι ότι είμαι μέλος στην συνδρομητική υπηρεσία CONTENT4YOU η οποία παρέχεται από την εταιρεία PAYDASH.

Εγώ όμως δεν έχω κάνει ποτέ μου εγγραφή στην συγκεκριμένη υπηρεσία και δεν έχω και λόγο να το κάνω. Προφανώς είναι η γνωστή τακτική κατά την οποία βάζουν τυχαία τηλεφωνικούς αριθμούς ως εγγραφές στην λίστα με τους συνδρομητές του περιμένοντας έτσι τα κορόιδα να τσιμπήσουν.

Αμ δε που δεν τσιμπάνε όμως πια! Ξυπνήσαν για κακή τους τύχη. Εγώ τηλεφώνησα αμέσως στον δεκαψήφιο αριθμό που παρατίθεται στο μήνυμα και είναι ο 2111881788 και έκανα αμέσως απεγγραφή από αυτήν την συνδρομητική υπηρεσία-απάτη!

Ταυτόχρονα ενημέρωσα τον πάροχό μου για να ελέγξω ότι υπάρχει φραγή των μηνυμάτων από όλα τα πενταψήφια νούμερα που είχα ζητήσει παλιότερα και μου είπαν ότι αυτή η φραγή που είχε μπει παλιότερα ισχύει ακόμα αλλά μόνο για τα sms εκείνα που χρεώνομαι με την λήψη τους.

Ναι αλλά με αυτά που δεν χρεώνομαι με την λήψη τους τι γίνεται; Γιατί αυτά είναι και τα χειρότερα που προσπαθούν να σε εξαπατήσουν για να χρησιμοποιήσεις μία συνδρομητική υπηρεσία στην οποία όμως μία εταιρεία σε έχει γράψει εν αγνοία σου και να χρεωθείς τον κούκου αηδόνι για να οικονομάνε κάποιοι απατεώνες από τους οποίους οι πάροχοι θα έπρεπε κανονικά να μας προστατεύουν.

Αλλά αυτό όχι μόνο δεν το κάνουν αλλά αντιθέτως τους αφήνουν και να αλωνίζουν ελεύθερα λέγοντας σου ότι αν θέλεις κάνε μία αίτηση να μπεις στο μητρώο του άρθρου 11 για να μην ξαναλάβεις τέτοιο μήνυμα.Έλα μου όμως που εγώ είμαι εδώ και χρόνια εγγεγραμμένος στο μητρώο του άρθρου 11 αλλά και πάλι και τηλεφωνικές κλήσεις για προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών έχω λάβει κανονικά αλλά επίσης και τα παραπάνω sms τα οποία κανονικά θα έπρεπε να μην έχω λάβει καθόλου.Μήπως τελικά υπάρχει κάποια διαρροή από τους καταλόγους των παρόχων η οποία και θα πρέπει φυσικά να σταματήσει; Ποιος ξέρει. Εγώ πάντως θα κάνω και άλλες ενέργειες σύμφωνα με τα δικαιώματα που μου δίνει ο νόμος προκειμένου να ξεκαθαριστεί το πράγμα μία και καλή και αν σταματήσει επιτέλους αυτή η κοροϊδία με τα πενταψήφια και τις εταιρείες προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών που ποτέ μου δεν έχω ζητήσει να λάβω.

Είναι καιρός πια να σταματήσει αυτό το παραμύθι και να μπει ένα τέλος σε όλες αυτές τις εταιρείες που προσπαθούνε με δόλιους τρόπους να μας χρεώσουν την κάρτα στο κινητό μας για να βγάλουν αυτές το κέρδος τους και μάλιστα όχι με νόμιμο τρόπο. »

87 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page