google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Εγκλωβίστηκαν οδηγοί στην Αττική Οδό | Καμία απολύτως ενέργεια από την εταιρεία
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Εγκλωβίστηκαν οδηγοί στην Αττική Οδό | Καμία απολύτως ενέργεια από την εταιρεία


Εγκλωβισμένοι παραμένουν στην Αττική Οδό χιλιάδες οδηγοί, αφού υπάρχει προφανώς ολιγωρία από την εταιρεία διαχείρισης του συγκεκριμένου οδικού άξονα, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία και τον εγκλωβισμό χιλιάδων οδηγών, οι οποίοι προσπαθούν να διατηρήσουν τα καύσιμά τους προκειμένου να μπορέσουν να διατηρηθούν ζεστοί και να μην παγώσουν.


Παρέμβαση του εισαγγελέα πρωτοδικών για τον εγκλωβισμό των οδηγών στην Αττική Οδό.


Όπως ανακοινώθηκε, με εντολή της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Σ. Παπαγεωργακοπούλου, διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την κατάσταση που διαμορφώθηκε στο οδικό δίκτυο της Αττικής Οδού ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ενδεχόμενες ευθύνες για ενδεχόμενη διάπραξη του αδικήματος της παρακώλυσης ή της διατάραξης συγκοινωνιών.


Την έρευνα θα διενεργήσει ο προϊστάμενος του τμήματος Ποινικής Δίωξης, εισαγγελέας Αντ. Ελευθεριάνος.


Οχήματα του στρατού σπεύδουν για να απεγκλωβίσουν τους οδηγούς.


Μετά από το πολύωρο αυτό χάος που προκάλεσε την ταλαιπωρία των οδηγών με εντολή της κυβέρνησης μεταβαίνουν στο σημείο οχήματα του στρατού, για να απεγκλωβίσουν τους οδηγούς, και για να το καταφέρουν αυτό, θα επιχειρήσουν από τα εξής έξι σημεία:


  • από Κηφισίας,

  • Δουκίσσης Πλακεντίας,

  • Μαραθώνος,

  • Σπάτων,

  • Πεντέλης και

  • Παιανίας,

προκειμένου να ανοίξουν το δρόμο, ώστε να μπορέσουν να επιστρέψουν στα σπίτια τους οι οδηγοί που έμειναν στα αυτοκίνητά τους για αρκετές ώρες, χωρίς νερό, χωρίς φαγητό και με το άγχος να διατηρήσουν καύσιμα για να μπορούν να διατηρηθούν ζεστοί.


Η ανακοίνωση της Αττικής Οδού για τους εγκλωβισμούς πολιτών

«Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ με αίσθημα ευθύνης ενημερώνει ότι πρωταρχικό και αποκλειστικό μέλημά της την παρούσα στιγμή αποτελεί ο απεγκλωβισμός και η ασφάλεια όλων των οδηγών που έχουν ακινητοποιηθεί στα δύο ρεύματα της Αττικής Οδού. Μόλις ολοκληρωθεί η επιχείρηση απεγκλωβισμού η εταιρεία θα τοποθετηθεί αναλυτικά για τις αποφάσεις και τις συνθήκες που οδήγησαν στα πρωτοφανή αυτά γεγονότα, που η Αττική Οδός κλήθηκε να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στα 20 χρόνια λειτουργίας της. Η Αττική Οδός εκφράζει τη λύπη της και ζητά συγνώμη από τους οδηγούς και τις οικογένειες τους για την ταλαιπωρία, με τη διαβεβαίωση ότι κάνει κάθε ανθρώπινη προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος με ασφάλεια».

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page