google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Εγκρίθηκε στην Ελλάδα η τέταρτη δόση του εμβολίου για 280 χιλιάδες συμπολίτες μας
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Εγκρίθηκε στην Ελλάδα η τέταρτη δόση του εμβολίου για 280 χιλιάδες συμπολίτες μας


Φωτογραφία από torstensimon από το Pixabay

"Το έδωσε τελικά «πράσινο φως» για την χορήγηση της τέταρτης δόσης του εμβολίου κατά της νόσου SarsCov2 (Covid19), η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών όσον αφορά όμως προσωρινά και αποκλειστικά και μόνο στους ανοσοκατεσταλμένους. Η Επιτροπή συνεδρίασε την Τρίτη και όπως αναμενόταν ενέκρινε την έναρξη των εμβολιασμών σε όλους όσοι έχουν ολοκληρώσει την αναμνηστική και είναι στην κατηγορία των ανοσοκατεσταλμένων."


Φωτογραφία από torstensimon από το Pixabay

Ηταν άλλωστε και οι πρώτοι, για τους οποίους στα μέσα Σεπτεμβρίου είχε ανοίξει η τρίτη δόση και υπολογίζονται περίπου στους 280.000. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα μπορούν να κλείσουν ραντεβού 3 μήνες μετά τον εμβολιασμό τους με την αναμνηστική δόση και τα ραντεβού θα ξεκινήσουν εντός του Ιανουαρίου.


Η τέταρτη δόση σε γενικό πληθυσμό δεν έχει εγκριθεί και δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο εάν η μετάλλαξη Όμικρον θα απαιτηθεί τροποποιημένη δόση εμβολίου.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page