google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Ενοχλήσεις από γνωστή εταιρεία σε αριθμούς του μητρώου του άρθρου 11
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Ενοχλήσεις από γνωστή εταιρεία σε αριθμούς του μητρώου του άρθρου 11

telefounken

Ενοχλήσεις από γνωστή εταιρεία σε αριθμούς ενταγμένους στο μητρώο του άρθρου 11.

Πρόσφατα όπως μας καταγγέλλει αναγνώστης μας δέχτηκε από εξωτερικό συνεργάτη της Protergia κλήση για προώθηση προσφοράς για τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος στο κινητό του σε αριθμό ο οποίος όπως ο ίδιος αναφέρει είναι εδώ και χρόνια ενταγμένος στο μητρώο του άρθρου 11.

Πιο αναλυτικά ο αναγνώστης μας αναφέρει ότι:

«Πριν από μία εβδομάδα περίπου έλαβα στο κινητό μου μία κλήση από εξωτερικό συνεργάτη της Protergia σχετικά με τηλεφωνική προσφορά για το ηλεκτρικό ρεύμα. Ο αριθμός στον οποίο με κάλεσαν είναι ενταγμένος στο μητρώο του άρθρου 11 εδώ και αρκετά χρόνια.

Τους τόνισα στην συνομιλία μας ότι καλείται σε απόρρητο αριθμό που έχει επιλέξει να μην δέχεται τηλεφωνικές κλήσεις για διαφημιστικούς σκοπούς. Με ενημέρωσαν ότι θα με διαγράψουν από τις λίστες τους και για αυτούς το θέμα έληξε εκεί. Για αυτούς ναι για εμένα όμως όχι.

Τηλεφώνησα επί τόπου στην Protergia όπου ζήτησα να μάθω σε ποιον εξωτερικό συνεργάτη της εν λόγω εταιρείας ανήκει ο τηλεφωνικός αριθμός 2113110067. Με τα πολλά έμαθα ότι ανήκει σε τρίτο πάροχο τηλεπικοινωνιών με το όνομα ZANADOO TELECOMMUNICATIONS ΕΠΕ, ο οποίος είναι ταυτόχρονα και μεταπωλητής της Protergia.

Να σημειώσω εδώ ότι στην Protergia μου είπαν ότι πιθανόν ο εξωτερικός τους συνεργάτης να έχει στα χέρια του παλιό κατάλογο στον οποίο να υπήρχε ο αριθμός μου πριν εν ταχτεί στο μητρώο που περιέχεται στο άρθρο 11, κάτι το οποίο δεν ισχύει φυσικά αφού ο αριθμός μου είναι δηλωμένος στο άρθρο 11 τουλάχιστον 4 χρόνια!

Όταν λοιπόν επικοινώνησα με την εταιρεία Zanadoo ο υπάλληλος ευγενέστατος δεν μπορώ να πω μου εξήγησε ότι το σύστημά τους φιλτράρει αυτόματα τους αριθμούς που ανήκουν στο μητρώο του άρθρου 11 έτσι ώστε να μην κληθούν και θεώρησε ότι προφανώς η κλήση σε μένα έγινε πιθανόν από κάποιο τηλεφωνικό λάθος!

Εγώ τότε απορημένος  τον ρώτησα πως είναι δυνατόν να έχουν στα χέρια τους αριθμούς που είναι εγγεγραμένοι στο  μητρώο που περιλαμβάνεται στο άρθρο 11, και ευθύτατα το παλικάρι μου απάντησε ότι τους δίνουνε τους συγκεκριμένους αριθμούς οι πάροχοι προκειμένου να φιλτράρονται για να μην κληθούν!

Και ρωτώ τώρα εγώ είναι ποτέ δυνατόν να καλούν σε αριθμούς του μητρώου του άρθρου 11 αφού τους έχουν στα χέρια τους χρησιμοποιώντας μία τόσο γελοία δικαιολογία(δεν φταίνε οι υπάλληλοι φυσικά), και να μην τους κάνει κανείς τίποτα; Μα είναι δυνατόν;!»

10 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page