google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Ενοχλήσεις από εξωτερικό συνεργάτη της Wind σε αριθμούς που είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο του άρθρο
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Ενοχλήσεις από εξωτερικό συνεργάτη της Wind σε αριθμούς που είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο του άρθρο

1200px-WIND_Hellas_LOGO.svg_

Πλέον οι ενοχλήσεις από εξωτερικούς συνεργάτες των τηλεπικοινωνιακών παρόχων για προώθηση διάφορων πακέτων και προσφορών συμβολαίου και καρτοκινητής είναι πολύ συχνό φαινόμενο.

Μάλιστα όταν παίρνεις έναν καινούργιο τηλεφωνικό αριθμό από τον οποιοδήποτε πάροχο δεν σε ρωτάνε καν για την εγγραφή του αριθμού στο μητρώο του άρθρου 11 για να μην μπορούν να σε ενοχλούν οποιαδήποτε ώρα για να σου κάνουν μία προσφορά.

Πλέον όμως φαίνεται ότι τηλεφωνούν και ενοχλούν και κατόχους τηλεφωνικών αριθμών οι οποίοι ενταγμένοι στο άρθρο 11 φαινόμενο το οποίο μεν δεν φαίνεται προς το παρόν να είναι αρκετά συχνό αλλά όμως υπάρχει.

Πρόσφατα αναγνώστης μας δέχτηκε μία τέτοιου είδους κλήση και μας έστειλε την παρακάτω επιστολή εξηγώντας το τι ακριβώς συνέβη.

Πιο συγκεκριμένα ο αναγνώστης μας σημειώνει ότι:

«Πριν από μερικές μέρες δέχτηκα κλήση από τον τηλεφωνικό αριθμό 6933917321 για να μου κάνουν προσφορά για σταθερό και internet.

Πέραν όμως του ότι εξήγησα στην υπάλληλο ότι η κλήση δεν είναι νόμιμη αλλά παράνομη καθότι ό τηλεφωνικός μου αριθμός είναι εγγεγραμμένος στο μητρώο του άρθρου 11 και ρώτησα αμέσως από ποια εταιρεία καλούνε.

Το μόνο που έμαθα είναι ότι καλούνε εκ μέρους της Wind και όταν επέμενα στο ερώτημά μου από ποια δηλαδή εταιρεία καλούνε η υπάλληλος μου το έκλεισε κυριολεκτικά στα μούτρα.

Τελικά η ίδια Wind μου έδωσε το όνομα της εταιρείας που με κάλεσα και πρόκειται για την BFS εξωτερική συνεργάτης της Wind την οποία και κάλεσα για ρωτήσω πως βρέθηκε ο αριθμός μου στις λίστες τους δεν ήξεραν να μου απαντήσουν πως ακριβώς συνέβη αυτό το ατυχές συμβάν αλλά δεσμεύτηκαν ότι θα διαγράψουν άμεσα τον αριθμό μου από τις λίστες τους.»

Εμείς λοιπόν πραγματοποιήσαμε μία έρευνα για εσάς η οποία θα βρίσκεται σε διαρκή εξέλιξη για την έγκαιρη και άμεση ενημέρωσή σας σχετικά με τους εξωτερικούς συνεργάτες της Wind αλλά και των υπολοίπων εταιρειών.

Αρχικά λοιπόν μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής της αρχής φορητότητας την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ http://www.foritotita.gr/?page_id=362 διαπιστώσαμε τον πάροχο του τηλεφωνικού αριθμού 6933917321 που δεν είναι άλλος από την Wind.

foritothta6933917321

Στην συνέχεια εντοπίσαμε τα στοιχεία επικοινωνίας της προαναφερόμενης εταιρείας BFS και σας τα παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως.

B.F.S. Ε.Π.Ε

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 270α, Αγ. Δημήτριος 173 43

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2103668903 & 2103668963

Όποιος θέλει λοιπόν αν σταματήσουν να το ενοχλούν από την συγκεκριμένη εταιρεία μπορεί να καλεί στους παραπάνω αριθμούς και να ζητεί την διαγραφή του αριθμού του από τις λίστες της συγκεκριμένης εταιρείας και μετά καλό θα ήταν να εντάξει και τον αριθμό του στο μητρώο του άρθρου 11.

Επίσης βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα του Posters Blog για τον εντοπισμό των εξωτερικών συνεργατών των υπολοίπων παρόχων Vodafone & Cosmote, οπότε καλό θα είναι όποιος αναγνώστης γνωρίζει κάποιον εξωτερικό συνεργάτη του οποιουδήποτε τηλεπικοινωνιακού παρόχου να μας ενημερώσει είτε με σχόλιο στο παρόν άρθρο είτε μέσα email στην διεύθυνση του Posters Blog posterswordpress@outlook.com

10 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page