google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Εντοπίστηκαν σώοι και οι 10 Δανοί τουρίστες
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Εντοπίστηκαν σώοι και οι 10 Δανοί τουρίστες

268192-15781777

Σώοι εντοπίστηκαν και οι 10 Δανοί τουρίστες οι οποίο εξαιτίας της πυρκαγιάς στην περιοχή της Ραφήνας προκειμένου να γλιτώσουν διέφυγαν με ταχύπλοο σκάφος , οι 5 εκ των οποίων διασώθηκαν χάρη στην παρατηρητικότητα μέλους του πληρώματος του πλοίου Speedrunner που έπλεε μέσα στο λιμάνι της Ραφήνας και αμέσως έκοψε ταχύτητα και κατέβασε την σωστική λέμβο για να τους βοηθήσει και να τους σώσει.Πρόκειται σίγουρα για τρία παιδιά και τους δύο γονείς.

Τους υπόλοιπους μετά από έρευνες τους εντόπισαν άντρες του Λιμενικού Σώματος και τους μετεπιβίβασαν στον πλοιάριο του Λιμενικού.

Τους αναζητούσαν διαρκώς με διάφορα πλωτά μέσα ακόμη και με ελικόπτερο.

Δείτε παρακάτω τις συγκλονιστικές στιγμές που κατέγραψε με την κάμερα αυτόπτης μάρτυρας των γεγονότων στο λιμάνι της Ραφήνας κατά την άφιξη των αγνοούμενων Δανών Τουριστών.


0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page