google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Επίδειξη τεχνολογίας lossless zoom 5x έκανε η Oppo στο MWC
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Επίδειξη τεχνολογίας lossless zoom 5x έκανε η Oppo στο MWC

6c4c616daeae22d2f245104e0df0acbf

Μπορεί να μην είχε να δείξει κάποιο νέο smartphone, ωστόσο η Oppo έκανε αισθητή την παρουσία της στο Mobile World Congress, επιδεικνύοντας μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα τεχνολογία κάμερας για κινητά τηλέφωνα και φορητές συσκευές.


Πρόκειται για ένα σύστημα που η εταιρεία ονομάζει 5x Dual Camera Zoom και το οποίο αποτελείται από μία διάταξη που μοιάζει με περισκόπιο, και που περιλαμβάνει δύο αισθητήρες, δυο συστήματα φακού με το δεύτερο να είναι τηλεφακός και ένα πρίσμα υπό 90° γωνία.

Με αυτή την πρωτότυπη διάταξη, που αποτελείται συνολικά από 50 ξεχωριστά στοιχεία και έχει πάχος μόλις 5,7 χιλιοστά, η Oppo καταφέρνει να προσφέρει lossless zoom 5x, κάτι που αναμφισβήτητα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την τεχνολογία του είδους στις φορητές συσκευές. Ο μηχανισμός με το πρίσμα μπορεί να ρυθμίζει δυναμικά τη γωνία του με εκπληκτική ακρίβεια 0,0025 μοιρών.


Για σταθερές λήψεις φωτογραφιών και σταθερό βίντεο, ακόμα και σε μεγέθυνση, η Oppo συνοδεύει την τεχνολογία της με οπτικό σύστημα σταθεροποίησης της εικόνας (OIS).Τώρα μένει να δούμε ποιες συσκευές της εταιρείας (ή ενδεχομένως και άλλης εταιρείας που θα αποκτήσει δικαιώματα χρήσης), θα χρησιμοποιεί αυτή την δυνατότητα.

0 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page