google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Επείγον! Γατούλης σε άμεσο κίνδυνο στον Γέρακα χρήζει άμεσης βοήθειας!
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Επείγον! Γατούλης σε άμεσο κίνδυνο στον Γέρακα χρήζει άμεσης βοήθειας!


Ο γατούλης της αφίσας βρίσκεται σε άμεσα κίνδυνο και πρέπει να εντοπιστεί για να διασωθεί, καθώς σύμφωνα με τους εθελοντές ενδέχεται να έχει πιθανότατα τραυματιστεί από χτύπημα κάποιου οχήματος και μάλλον αυτοκινήτου.


Βρίσκεται στην περιοχή του Γέρακα και συνήθιζε μέχρι χθες να κοιμάται έξω από γνωστό petshop, στην οδό Κλεισθένους, στην περιοχή του Γέρακα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που μας μεταφέρει η Ομάδα Των Φιλόζωων Εθελοντών Αδέσποτα Greece, μετά από επικοινωνία της με τους εθελοντές του φιλοζωικού σωματείου Stray Γέρακας, μας ενημερώνει ότι ο γατούλης λάμβανε θεραπεία από τους εθελοντές λόγω αναπνευστικών προβλημάτων και για αυτό και πρέπει να βρεθεί άμεσα για να διασωθεί και να περιθαλπτεί.



Πιθανότατα χθες ενημερώθηκαν τα μέλη του φιλοζωικού σωματείου του Γέρακα ότι ο γατούλης αγνοείται και ότι έχει πιθανότατα χτυπηθεί από αυτοκίνητο αφού μαζί με το σάλιο του σύμφωνα με τις πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά των εθελοντών έβγαζε δυστυχώς και αίμα!

Ή κατάσταση είναι κρίσιμη και πρέπει να βρεθεί ο γατούλης άμεσα και τώρα αν είναι δυνατόν!

Οποιοσδήποτε δει στο οποιοδήποτε μέρος τον γατούλη παρακαλείται να καλέσει άμεσα στα τηλέφωνα 6971703944 & 6970125788!


Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page