google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Επικίνδυνη λακκούβα παγίδα στο Ναύπλιο – Επιστολή Αναγνώστη
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Επικίνδυνη λακκούβα παγίδα στο Ναύπλιο – Επιστολή Αναγνώστη

Κάλυψαν τα έργα με χώμα σε κεντρικό δρόμο του Ναυπλίου, ενώ παράλληλα κατά τις βραδινές ώρες η ορατότητα των οδηγών τείνει να είναι πολύ περιορισμένη.

DSC_0394

Σε επιστολή του αναγνώστης μας  αναφέρεται σε κάποια έργα τα οποία πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες  στην συμβολή της οδού Πολυζωίδη με την  οδό Σιδηράς Μεραρχίας, σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους στο Κέντρο του Ναυπλίου, τα οποία όμως δεν καλύφθηκαν όπως πρέπει από τους αρμόδιους με αποτέλεσμα να αποτελούν παγίδα για τους οδηγούς, ειδικά τις βραδινές ώρες όπου δεν φαίνεται η λακκούβα.

Ο αναγνώστης μας επισημαίνει το πρόβλημα έτσι ώστε να επιληφθεί η αρμόδια  υπηρεσία  του Δήμου Ναυπλίεων που έχει υπό την ευθύνη της το εν λόγω έργο, ολοκληρώνοντας το επί της ουσίας με ασφαλτόστρωση ώστε να μην αποτελεί κίνδυνο η λακκούβα αυτή για τους διερχόμενους οδηγούς και ιδιαίτερα για τους διερχόμενους οδηγούς δικύκλων.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή του αναγνώστη μας:

«Ξανά και πάλι έργα στο Ναύπλιο και συγκεκριμένα επί της οδού Σιδηράς Μεραρχίας στην συμβολή της με την οδό Πολυζωίδη. Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία πραγματοποιήθηκαν από κάποια υπηρεσία του Δήμου Ναυπλίεων προφανώς αλλά απλά στο τέλος ως συνήθως δεν σκέφτηκαν να κλείσουν την τρύπα παρά μόνο με άμμο. Αυτό είναι επικίνδυνο και ειδικότερα όταν διέρχεται μοτοσυκλέτα η οποία μπορεί να γλιστρήσει στην άμμο με αποτέλεσμα την πτώση και τον πιθανό τραυματισμό του αναβάτη. 

DSC_0395

Όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία το βράδυ η συγκεκριμένη λακκούβα που δεν φρόντισαν οι υπεύθυνοι να κλείσουν μετά το πέρας των έργων δεν είναι καθόλου εμφανής με αποτέλεσμα να διατρέχει κίνδυνο οποιοσδήποτε οδηγός μοτοσυκλέτας περάσει από το συγκεκριμένο σημείο διότι όπως προανέφερα η άμμος είναι ο χειρότερος εχθρός για τις ρόδες μία μοτοσυκλέτας επειδή ακριβώς οι ρόδες της γλιστράνε με αποτέλεσμα την πτώση και τον πιθανό τραυματισμό του οδηγού καθώς και του αναβάτη της μοτοσυκλέτας.

DSC_0397

Είναι τόσο δύσκολο λοιπόν οι αρμόδιοι να κλείνουνε κανονικά την κάθε λακκούβα με άσφαλτο μετά το πέρας των οποιονδήποτε εργασιών επί του οδικού δικτύου της πόλης αλλά και γενικότερα του Δήμου Ναυπλίου;»

DSC_0396
DSC_039312
0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page