google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Επιστολή στον “Δήμαρχο” του θεαθήναι
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Επιστολή στον “Δήμαρχο” του θεαθήναι

Έγινε ενημέρωση: 29 Αυγ 2021

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον “Δήμαρχο” του θεαθήναι όπως τον χαρακτηρίζει αναγνώστης αναφερόμενος φυσικά στον Δήμαρχο του Ναυπλίου κατηγορώντας τον ότι εντός της πόλης του Ναυπλίου δεν έχει όπως φαίνεται πραγματοποιηθεί καμία απολύτως ασφαλτόστρωση.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τι αναφέρει στην επιστολή του ο αναγνώστης μας.

«Στις 2 Αυγούστου μετά την καταρρακτώδη βροχή για άλλη μία φορά οι δρόμοι του Ναυπλίου μετατραπήκανε σε ποτάμια. Είναι αλήθεια πως τα φρεάτια δεν ξεβουλώνονται συνέχεια όπως ακριβώς θα έπρεπε να γίνεται προκειμένου να μπορεί να απορροφηθεί από το σύστημα αποχέτευσης ο μεγάλος όγκος τον ομβρίων υδάτων.

Αυτό όμως δυστυχώς δεν έχει συμβεί με αποτέλεσμα οι δρόμοι της πόλης να έχουνε γίνει για άλλη μια φορά μη προσπελάσιμοι καθώς το νερό πλημμυρίζει τους δρόμους κυρίως λόγω των βουλωμένων φρεατίων αλλά και κυριότερα λόγω της πολύ κακής ποιότητας του οδοστρώματος.

Πάρτε για παράδειγμα την οδό Αιγίνης στην οποία υπάρχει μία καλά κρυμμένη λακκούβα από τα νερά της βροχής με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για την όποια πιθανή πρόκληση υλικών ζημιών σε οποιοδήποτε όχημα αυτοκίνητο η δίκυκλο περάσει από εκεί εφόσον δεν υπάρχει τρόπος λόγου του νερού να διακρίνει την λακκούβα και να την αποφύγει.

Επίσης στην συνέχεια στην συμβολή των οδών Αιγίου και Σπάρτης το οδόστρωμα μοιάζει λες και έχει αρχίσει να παθαίνει καθίζηση, με αποτέλεσμα να είναι τόσο επικίνδυνο για τους οδηγούς του αυτοκινήτου για πρόκληση υλικών ζημιών στα οχήματά τους όσο και για τα δίκυκλα όπου εγκυμονεί κινδύνους πτώσης και τραυματισμού των αναβατών τους.

Επίσης συνεχίζοντας θα δούμε ότι η διασταύρωση της Άργους με την Τριπόλεως έχει καλυφθεί από νερά με αποτέλεσμα να είναι πραγματικά απροσπέλαστη.

Η οδός Προφήτη Ηλία όπως βλέπετε και στην φωτογραφία από την μία μεριά έχει εξαφανιστεί εντελώς από τον χάρτη εξαιτίας του νερού!

Από την άλλη μεριά όμως λόγω και της παντελούς έλλειψης αντιπλημμυρικών έργων τα νερά της βροχής θα μπορούσαν να έχουνε μπει μέσα στα ισόγεια διαμερίσματα της παρακείμενης πολυκατοικίας.

Μπάλωμα της ασφάλτου στην οδό Μεσολογγίου έχει ανοίξει από την βροχή όπως θα δείτε και στην σχετική φωτογραφία.

Είναι φανερό πια ότι δρόμοι του Ναυπλίου βρίσκονται σε μαύρο χάλι, και πρέπει τότε οπωσδήποτε να πραγματοποιηθούν έργα πλήρους ασφαλτόστρωσης σε όλες τις οδού του Ναυπλίου κεντρικές και μη. Ο Δήμαρχος όμως ήθελα να ήξερα δεν το βλέπει; Άραγε σε άλλη πόλη κυκλοφορεί;

Δήμαρχε η πόλη έχει άμεση ανάγκη από έργα πλέον, σταμάτα λοιπόν τις εκδηλώσεις και την φιοριτούρα και κάνε τα επιτέλους πριν να είναι αργά και θρηνήσουμε θύματα εξαιτίας ανευθυνοτήτων και ανευθύνων!»

17 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page