google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Η Microsoft “άνοιξε” το πρόγραμμα Windows Insider και σε επιχειρήσεις
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Η Microsoft “άνοιξε” το πρόγραμμα Windows Insider και σε επιχειρήσεις

847ec32dfe7dfef309e42de4ada1fa38

Από τότε που ξεκίνησε το Windows Insider Program πριν μερικά χρόνια, εκατομμύρια χρήστες προχώρησαν σε εγγραφή στο πρόγραμμα για να δοκιμάζουν πρώτοι τις επερχόμενες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος της Microsoft στις συσκευές τους.


Ένα μικρό ζήτημα πάντως που υπήρχε, ήταν ο περιορισμός που είχε θέσει η εταιρεία αναγκάζοντας τους χρήστες να εγγράφονται στο πρόγραμμα με τους προσωπικούς τους λογαριασμούς, ακόμα και όταν εκείνοι ήταν εργαζόμενοι στον χώρο της πληροφορικής ή διέθεταν εταιρικούς φορητούς υπολογιστές και λογισμικό που ήθελαν να δοκιμάσουν.

Τώρα ωστόσο, και μετά από μία σχετική ανακοίνωση τον περασμένο Φεβρουάριο, η Microsoft “άνοιξε” το πρόγραμμα και στις εταιρείες. Έτσι, οι επαγγελματίες χρήστες και εταιρείες μπορούν να πραγματοποιήσουν εγγραφή στο πρόγραμμα Windows Insider for Business, χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Azure Active Directory που διαθέτουν. Για την δοκιμή εκδόσεων preview του δημοφιλούς λειτουργικού συστήματος της Microsoft είναι απαραίτητα τα δικαιώματα διαχειριστή στον υπολογιστή σας.

Η εταιρεία λέει πως σύντομα θα διαθέσει περισσότερα εργαλεία για εταιρείες και επιχειρήσεις, κάτι απαραίτητο αν η Microsoft θέλει οι επιχειρήσεις και εταιρείες να αυξήσουν τον ρυθμό αναβαθμίσεων των παλαιών λειτουργικών συστημάτων στο νέο. Σε άλλα νέα που αφορούν το πρόγραμμα Windows Insider και για όσους θέλουν να συμμετέχουν στη δοκιμαστική περίοδο της επόμενης αναβάθμισης με την ονομασία RedStone 3, υπάρχει ήδη διαθέσιμη μια πρώτη έκδοση Preview χωρίς κάποιες σημαντικές αλλαγές μέχρι στιγμής.

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page