google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Η Microsoft αποκάλυψε τα Modern Keyboard και Mouse με το πρώτο να ενσωματώνει fingerprint reader
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Η Microsoft αποκάλυψε τα Modern Keyboard και Mouse με το πρώτο να ενσωματώνει fingerprint reader

6af975f1b5edc81214a6b03266b2b805

Δύο νέα περιφερειακά ανακοίνωσε το τμήμα hardware της Microsoft, τα Modern keyboard και Modern Mouse που ανήκουν στη νέα γενιά συσκευών Windows 10 που ταιριάζουν με την αισθητική των τελευταίων μοντέλων Surface που ανακοίνωσε, τόσο σε επίπεδο design όσο και σε επίπεδο φινιρίσματος.


Το νέο πληκτρολόγιο Modern Keyboard έχει πλήκτρα “τύπου Chiclet” και αλουμινένιο πλαίσιο που είναι βαρύ και το καθιστά πρακτικώς “σχεδόν άφθαρτο”. Το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του είναι η ύπαρξη ενός αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων μεταξύ των πλήκτρων “Alt” και “Ctrl” ώστε να μην παρεμβάλλεται στην εμπειρία πληκτρολόγησης.

Το Modern Keyboard που είναι διαθέσιμο σε silver και gray φινίρισμα, λειτουργεί είτε ενσύρματα, είτε ασύρματα χρησιμοποιώντας το Bluetooth 4.0, με αυτόματο μάλιστα pairing από τη στιγμή που θα το πρωτο-συνδέσετε με το καλώδιο (το πληκτρολόγιο χρησιμοποιεί επαναφορτιζόμενη μπαταρία). Είναι συμβατό με Windows 8 έως και 10, με Windows 10 Mobile, με Android και macOS και λειτουργεί εξαιρετικά καλά σύμφωνα με την Microsoft σε συνεργασία με τα Surface Studio, Pro και Laptop.


Όσον αφορά στο Modern Mouse, μοιάζει αρκετά πιο όμορφο από τα παλαιότερα μοντέλα με περισσότερες καμπύλες και σχεδόν αόρατα πλήκτρα ενώ διαθέτει μεταλλικό scroll wheel. Και το Modern Mouse χρησιμοποιεί Bluetooth 4.0 με τη Microsoft να υπόσχεται εξαιρετική ακρίβεια αν και δεν αποκαλύπτει τα υποστηριζόμενα ppi.

Η συσκευή απαιτεί ένα ζευγάρι μπαταριών AAA που περιλαμβάνονται στη συσκευασία είναι συμβατό με τα περισσότερα λειτουργικά συστήματα που υποστηρίζουν Bluetooth 4.0. Το κόστος των Modern Keyboard και Modern Mouse είναι $129,99 και $49,99 αντίστοιχα και θα κυκλοφορήσουν σύντομα.


1 Προβολή0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page