google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Η έλλειψη των θέσεων πάρκινγκ και η γαϊδουριά του γείτονα...
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Η έλλειψη των θέσεων πάρκινγκ και η γαϊδουριά του γείτονα...


Ένα πολύ σύγχρονο και συνηθισμένο δυστυχώς πλέον φαινόμενο είναι αυτό που οδηγεί σε κατάληψη του δημοσίου χώρου επάνω στον δρόμο με ότι πλέον ευφάνταστο σαν υλικό μπορεί να φανταστεί κανείς, και πρόκειται για υλικά από πλαστικές καρέκλες, μέχρι και βαρέλια αλλά και γλάστρες, και κώνους, και όλα αυτά για να διασφαλιστεί από κάποιον συμπολίτη μας αλλά μπορεί και γείτονά μας, μία θέση πάρκινγκ για το αυτοκίνητό του.


Πριν προχωρήσουμε στην ανάλυση του γιατί συμβαίνει αυτό, θα προτιμήσουμε πρώτα να σας δώσουμε μερικά παραδείγματα, κατάληψης του οδοστρώματος, παραθέτοντάς σας και παραχωρώντας σας συγχρόνως ένα πολύ αποκαλυπτικό φωτογραφικό υλικό.





Προφανώς και δεν το συζητάμε καθόλου ότι οι τρόποι αυτοί της κατάληψης του οδοστρώματος που γίνεται αποκλειστικά και μόνο για μία θέση πάρκινγκ είναι όλοι τους εντελώς μα εντελώς παράνομοι και επισύρουν ποινές οι επιβάλλονται πάντοτε με τα ανάλογα πρόστιμα! Και προφανώς και δεν παροτρύνουμε εμείς κανέναν να τους ακολουθήσει όλους αυτούς τους παράνομους τρόπους διατήρησης μίας θέσης πάρκινγκ στο οδόστρωμα!


Τώρα το θέμα είναι να αναλύσουμε τους λόγους και τις αιτίες που προκαλούν αυτό το φαινόμενο.

Πρώτος λόγος


Ο πρώτος λόγος λοιπόν είναι ότι πλεόν μέσα κάθε πόλη και χωριό έχουν αυξηθεί υπερβολικά πια τα αυτοκίνητα με αποτέλεσμα όντως να μην χωράνε και πολλές φορές πουθενά να παρκάρουν όλοι οι επίδοξοι οδηγοί τα οχήματά τους. Αυτό θα πρέπει να αναφέρουμε σε αυτό εδώ το σημείο ότι έχει προκύψει επειδή ακριβώς με το που πατάνε πλεόν όλοι στα 18 τους ζητάνε πακέτο το δίπλωμα και μαζί με αυτό και το αυτοκίνητο. Ε όχι ρε παιδιά δεν πάει έτσι συγγνώμη! Αλλά αν αναλογιστούμε για το σε πόσα τροχαία ατυχήματα ήταν υπεύθυνος για την πρόκληση τους ένας άνθρωπος με ηλικία από 18 έως 22 ετών, τότε θα δούμε ότι θα έπρεπε κανονικά η ηλικία για να μπορεί κάποιος να βγάλει δίπλωμα οδήγησης για το αυτοκίνητό του θα έπρεπε κανονικά να είναι στα 24 έτη, Ανταυτού όμως η καλή μας κυβερνησούλα που δεν νοιάζεται προφανώς και πολύ για την ασφάλεια στους δρόμους αποφάσισε ότι πρέπει να δώσει δίπλωμα στους 17χρονους και μάλιστα υποχρεωτικά με συνοδό και την απαραίτητη σήμανση στο αυτοκίνητό τους, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι με το μυαλό που έχει σήμερα ένας έφηβος και με την μαγκιά που ενδεχομένως να θέλει να δείξει ας ελπίσουμε και όχι επάνω στο τιμόνι, ευχόμαστε να μην αυξηθούν περαιταίρω πλεόν τα τροχαία ατυχήματα!


Δεύτερος λόγος


Ο δεύτερος λόγος λοιπόν είναι ότι υπάρχει και κάτι το οποίο ονομάζεται η γαϊδουριά του γείτονα! Τι είναι όμως αυτό; Ας πάμε να δούμε λοιπόν μία πολύ χαρακτηριστική περίπτωση ενός τέτοιου γείτονα.


Η γαϊδουριά του γείτονα...


Αρχικά λοιπόν να πούμε πρώτα από όλα ότι δυστυχώς γύρω μας αλλά και ανάμεσά μας, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίο ενώ έχουν αποκλειστικά δικό τους γκαράζ, οι άνθρωποι λοιπόν αυτοί προτιμούν αντί ν α παρκάρουν εντός του δικού τους προσωπικού και ιδιωτικού γκαράζ το αυτοκίνητό τους, να το παρκάρουν στον δρόμο με αποτέλεσμα όποιος φουκαράς δεν έχει δικό του γκαράζ να κάνει ασταμάτητα κύκλους για να βρει που να παρκάρει, ενώ κάποιος άλλος που έχει την δυνατότητα να παρκάρει στον δικό του ιδιωτικό του χώρο του την στερεί του άλλου δηλαδή του γείτονά του την δυνατότητα να παρκάρει κάπου επάνω στον δρόμο προφανώς αφού δεν έχει και που αλλού να σταθμεύσει το όχημά του.


Εντάξει οκ και εμείς δεν λέμε ότι εφόσον πληρώνει και ο απαράδεκτος γείτονας κανονικά τα τέλη κυκλοφορίας του να μην παρκάρει στον δρόμο αλλά αφού έχεις δικό σου γκαράζ πάρκαρέ το εκεί μέσα ρε φίλε το αμάξι σου ώστε να μπορέσει να παρκάρει στον δρόμο και αυτός ο φουκαράς που δεν έχει δικό του γκαράζ. Έλεος ια δηλαδή! Δείξε ρε άνθρωπέ μου και λίγη ανθρωπιά για τους υπόλοιπους ανθρώπους γύρω σου και μην τα θέλεις πια όλα δικά σου!


Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page