google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Η ελληνική AMD Telecom στην MWC 2017
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Η ελληνική AMD Telecom στην MWC 2017

amd-telecom

Η ελληνική AMD Telecom συμμετέχει ενεργά για ακόμα μία χρονιά στην εκθεση MWC 2017, τη μεγαλύτερη έκθεση του κλάδου κινητής τηλεφωνίας στον κόσμο, καθώς και στο 4YFN, την ταχύτερα αναπτυσσόμενη ψηφιακή εκδήλωση startup παγκοσμίως, που πραγματοποιούνται ταυτόχρονα τα τελευταία 4 χρόνια στη Βαρκελώνη.

Ένα χρόνο μετά τη δημιουργία της νέας διαδικτυακής (Web) & cloud λύσης επικοινωνίας, Routee, έφτασε η στιγμή η εταιρεία να παρουσιάσει ολοκληρωμένες όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει για τη βελτίωση και απλοποίηση των δυνατοτήτων επικοινωνίας μεταξύ ανθρώπων, εφαρμογών, επιχειρήσεων και μηχανών.

Η ομάδα της AMD Telecom θα βρίσκεται στο 4YFN, stand 13, από τη Δευτέρα 27/2 έως και την Τετάρτη 1/3/17 (09:00-20:00), στον εκθεσιακό χώρο Fira Montjuïc. Επιπλέον, την Τρίτη 28/2 στις 16:00-16:45, θα πραγματοποιήσει workshop με θέμα “Cloud Communication Solutions drive apps to success”, στο Workshop Dome 1.

0 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page