google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Θα μας «καρφώνουν» τα Google Maps τα μπλόκα της τροχαίας
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Θα μας «καρφώνουν» τα Google Maps τα μπλόκα της τροχαίας

Αυτή την εβδομάδα αναμένεται να κυκλοφορήσει η νέα λειτουργία των Google Maps, που θα επιτρέπει στους χρήστες της εφαρμογής να βλέπουν που υπάρχουν μπλόκα της αστυνομίας και που υπάρχουν κάμερες μέτρησης ταχύτητας

Η νέα λειτουργία θα είναι διαθέσιμη τόσο σε Android, όσο και σε iOS και πέρα από τις κάμερες μέτρησης ταχύτητας, θα μπορεί κανείς να αναφέρει ή να βρει που υπάρχουν τροχαία, ποιες λωρίδες κυκλοφορίας θα είναι κλειστές ή αν υπάρχουν άλλα προβλήματα στο δρόμο τους.

Σύμφωνα με τη Google, η νέα λειτουργία του Google Maps θα κάνει τους δρόμους πιο ασφαλείς, καθώς οι χρήστες «θα βλέπουν την αστυνομική παρουσία και θα είναι πιο προσεκτικοί στον τρόπο που οδηγούν».

«Το να πληροφορείς τους οδηγούς για επικείμενα ραντάρ ταχύτητας τους επιτρέπει να είναι πιο προσεκτικοί και να κάνουν πιο ασφαλείς επιλογές όταν βρίσκονται στο δρόμο], είναι η επίσημη τοποθέτηση της Google.

Επίσης, η Google θα προσθέσει τη δυνατότητα αναφοράς εργασιών στους δρόμους, κλειστών λωρίδων κυκλοφορίας, ακινητοποιημένων οχημάτων και πεταμένων αντικειμένων στον δρόμο, τα οποία θα μπορούσαν να δημιουργήσουν πρόβλημα.

0 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page