google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Και άλλη απάτη με έμπορο που πούλησε τρακαρισμένο Golf με 91.000 γυρισμένα χλμ.
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Και άλλη απάτη με έμπορο που πούλησε τρακαρισμένο Golf με 91.000 γυρισμένα χλμ.

κινητο

Η αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου είναι δύσκολη υπόθεση ειδικά στην Ελλάδα όπου οι επιτήδειοι προσπαθούν να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα με διάφορες κομπίνες.

Γυρισμένα χιλιόμετρα, τρακαρισμένα αυτοκίνητα, κομμένα και… ραμμένα στα μέτρα του πελάτη και ό,τι μπορεί ο καθένας να φανταστεί.

Όλα αυτά γίνονται τις περισσότερες φορές χωρίς να γνωρίζει κάτι ο πελάτης που πληρώνει αρκετά χρήματα για να αποκτήσει ένα αυτοκινητάκι για να κάνει τη δουλειά του. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που ακόμα και ο ίδιος ο πελάτης ξέρει τι γίνεται, οπότε όλοι είναι ευχαριστημένο.

image.ashx2

Τεράστιο είναι το πρόβλημα με τα γυρισμένα χιλιόμετρα στα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα…

Από απάτη σε… απάτη

Πριν από λίγες ημέρες διαβάσατε για τον έμπορο στο Χαλάνδρι ο οποίος πούλησε αυτοκίνητο με 52.000 χλμ. ενώ αυτό είχε διανύσει 226.000. Όσοι είναι του χώρου γνωρίζουν πολύ καλά πως αυτή δεν είναι η μοναδική υπόθεση, αλλά μία από τις… χιλιάδες (και χωρίς να υπερβάλλουμε).

Αυτή τη φορά ο δημοσιογράφος Γιώργος Ανδρής αποκαλύπτει μέσα από το newsauto.gr άλλη μια υπόθεση εξαπάτησης. Πρόκειται για έναν πελάτη που αγόρασε ένα VW Golf από έμπορο στα Βόρεια Προάστια (όχι αυτόν στο Χαλάνδρι) και όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια όχι μόνο είχε γυρισμένα χιλιόμετρα αλλά ήταν και τρακαρισμένο.

image.ashx3

Να αγοράσεις αυτοκίνητο με 56.000 χλμ. και να διαπιστώσεις πως τελικά έχει πάνω από 140.000!

Κινέζικα ανταλλακτικά Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα ο επιτήδειος έμπορος έδωσε και ένα χρόνο εγγύηση για τα μηχανικά μέρη ενώ δήλωνε υπεύθυνα ότι το όχημα είναι ατρακάριστο. Το αυτοκίνητο είχε κυκλοφορήσει για πρώτη φορά ως καινούριο στην Ελλάδα από μια εταιρεία χρονομίσθωσης η οποία το έβγαλε σε δημοπρασία και το απέκτησε ο έμπορος.

Το αυτοκίνητο στην αγγελία του εμπόρου των Βορείων Προαστίων φαίνεται πως είχε διανύσει 56.000 χλμ. και μάλιστα πωλούνταν με βεβαίωση πως είναι ατρακάριστο. Ωστόσο μετά από λίγο καιρό ο κάτοχος διαπίστωσε πως το αυτοκίνητό του όχι μόνο ήταν τρακαρισμένο αλλά και κακοφτιαγμένο με κινέζικα ανταλλακτικά.

Το αποκορύφωμα ήρθε λίγες ημέρες αργότερα όπου το αυτοκίνητο έπρεπε να περάσει από ΚΤΕΟ. Εκεί οι ελεγκτές αποφάσισαν να το κόψουν καθώς στον τελευταίο έλεγχο τα χιλιόμετρα που αναγράφονταν στο κοντέρ του VW Golf ανέρχονταν σε 145.000 χλμ.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

1 Προβολή0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page