google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Κατέρρευσε κτίριο στο κέντρο της Αθήνας – Καταπλάκωσε αυτοκίνητα (φωτό & βίντεο)
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Κατέρρευσε κτίριο στο κέντρο της Αθήνας – Καταπλάκωσε αυτοκίνητα (φωτό & βίντεο)

GAZI7-1

Δύο αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα έξω από το κτίριο καταπλακώθηκαν από τα ντουβάρια και διαλύθηκαν, ενώ οι θαμώνες των παρακείμενων μαγαζιών βγήκαν πανικόβλητοι στον δρόμο, νομίζοντας ότι εξερράγη βόμβα.

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του δημοσιογράφου Νίκου Νικόλιζα, ο οποίος, όπως είπε στο Open Beyond από καθαρή τύχη γλίτωσε, καθώς εκείνη την ώρα μόλις είχε βγει στον δρόμο με την παρέα του από νυχτερινή διασκέδαση και έψαχνε ταξί για να επιστρέψει στο σπίτι του.

katareusi_spiti_gkazi-750x430

Όλα έγιναν στις 06:30 το πρωί στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου και Αρτεμισίου, που είναι από τους κεντρικότερους δρόμους στο Γκάζι με μεγάλη κίνηση τόσο οχημάτων, όσο και πεζών.

ktirio.10.2.5_iefimerida

Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν υπήρχαν άνθρωποι, όμως ο θόρυβος ήταν τόσο τρομακτικός που όσοι βρίσκονταν στα γύρω σπίτια και καταστήματα βγήκαν έντρομοι να δουν τι συμβαίνει.

ktirio.10.2.6_iefimerida

Όπως είπε ο Νίκος Νικόλιζας ο ιδιοκτήτης του ενός αυτοκινήτου που καταπλακώθηκε από τα συντρίμμια του κτιρίου έμενε σε απέναντι σπίτι και όταν είδε τι είχε συμβεί έπαθε σοκ. Έψαχνε μέσα στο διαλυμένο του αυτοκίνητο προσωπικά έγγραφα και δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε με τα μάτια του.

ktirio.10.2.4_iefimerida

Στο Γκάζι είναι αρκετά τα εγκαταλελειμμένα κτίρια που είναι έτοιμα να καταρρεύσουν, με τους κατοίκους να καταγγέλλουν ότι δεν υπάρχει καμία μέριμνα από τις αρμόδιες αρχές.


Με πληροφορίες από το irafina.gr και το policenet.gr, βίντεο από το enikos.gr

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page