google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Καταγγελία Αναγνώστη: Έτσι μας κλέβουν στη βενζίνη.
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Καταγγελία Αναγνώστη: Έτσι μας κλέβουν στη βενζίνη.

-16042015-1429144572-882508433--11032014-1394497744-895342054-shatahuun

Αγαπητό Posters

Χτες οδηγόντας το μηχανάκι μου βλέπω στο κοντέρ τον δείκτη της βενζίνης και διαπιστώνω ότι το ρεζερβουάρ είχε σχεδόν αδειάσει. Αποφασίζω λοιπόν να πάω σε ένα ανώνυμο πρατήριο για να γεμίσω το ντεπόζιτο και να συνεχίσω.

Την στιγμή που μου έβαζε ο υπάλληλος βενζίνη στο μηχανάκι παρατηρώ ότι πατούσε τακτικά ελαφρώς την σκανδάλη του πιστολιού της μάνικας με αποτέλεσμα να μειώνεται χωρίς κανένα λόγο η ροή της βενζίνης και η οθόνη της αντλίας να γράφει κανονικά.

Την στιγμή λοιπόν που είχε πληκτρολογήσει το ποσό της βενζίνης που παρήγγειλα στο πληκτρολόγιο της αντιλίας όταν έφτανε στο απαιτούμενο ποσό η ροή της βενζίνης θα σταματούσε κανονικά.

Όταν ρώτησα τον υπάλληλο γιατί το κάνει αυτό μου απάντησε ότι “Δεν παίρνεις φίλε μου λιγότερο καύσιμο”.

Δεν είναι αλήθεια όμως αυτό διότι μου έβαλε στο ρεζερβουάρ λιγότερο καύσιμο εφόσον παρεμπόδιζε με την σκανδάλη του πιστολιού της μάνικας την ροή της βενζίνης και όλο αυτό το έκανε με την δικαιολογία ότι πέφτει η βενζίνη πάνω στο σιδεράκι που υπάρχει στην υποδοχή της τάπας του ντεπόζιτου κοινώς πάνω στο σταθμόμετρο.

Προσοχή είναι πολύ ύπουλος τρόπος κλοπής στην βενζίνη αυτός έχετε το νου σας.

Αναγνώστης.

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page