google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΛΕΨΙΑ ΜΕ ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟ ΤΗΝ COSMOTE
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΛΕΨΙΑ ΜΕ ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟ ΤΗΝ COSMOTE

Ξαφνικά σήμερα αρχισα να παίρνω μυνηματα στο κινητό μου απο 54422 & 54666. Κάποιος εδωσε σε κάποιο “παιχνίδι” του Internet το κινητό μου. ( Μπορεί να ηταν κάποιο απο τα παιδιά μου ), ειναι η εταιρία TELEBOX πίσω απο τα μυνήματα που ελαβα, 20/3/2014 πέντε sms απο 54422 σε διάστημα 3 λεπτών και 3 sms απο 54666 σε διάστημα 11 λεπτών. Ολα εγιναν απο 19:21 εως 19:32 που εστειλα sms STOP στο 54422 για να μην με χρεώνουν πλέον και να σταματήσουν τα sms τους. ( Αφου μπορουσα να ψαξω στο internet για παρόμοιες περιπτώσεις )

Θα επρεπε η πολιτεια να προστατεύει τους καταναλωτές, να στέλνουν ενα μύνημα οι Εταιρίες που κερδίζουν απο την “αγνοια” της κρυφής χρέωσης, ας τους υποχρεώσει να στέλνουν ενα μύνημα πρίν ξεκινήσουν να αποστέλουν τα sms τους 1 μέρα πιό μπρόστα οπου θα λενε οτι ενεργοποιήθηκε κάποια υπηρεσία και εαν δεν το κάναμε εμεις να στέλνουμε ενα sms ωστε να την ακύρώνουμε εγκαίρως.

Το sms οτι ενεργοποιηθηκε κάποια υπηρεσία και πώς μπορώ να την ακυρώσω το ελαβα αφού πρώτα εστειλα sms ακύρωσης.

Παρόλο που ηξερα την υπαρξη της λαμογιάς αυτής θα χρεωθώ κάποια υπηρεσία που ποτέ δεν χρησιμοποίησα και δεν μπορώ να κάνω τίποτα.

Αν δεν το δώσεις σημασία θα βρεθείς με εναν καλοφουσκωμένο λογαριασμό. Το sms που στέλνουν το χρεώνουν σε εσενα απο 0,11 εως και 2,07 €.

ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ … ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page