google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 ΚΚΕ: Fake σελίδες στα social media με ύποπτο ρόλο
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

ΚΚΕ: Fake σελίδες στα social media με ύποπτο ρόλο


Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας καταγγέλλει την ύπαρξη ψεύτικου λογαριασμού(προφίλ) με την επωνυμία του ΚΚΕ στο instagram και καλεί τον λαό και την νεολαία να απομονώσει το συγκεκριμένο προφίλ.


«Τις τελευταίες ώρες δημιουργούνται διάφορες ύποπτες σελίδες σε social media που χρησιμοποιούν το λογότυπο του ΚΚΕ και προσπαθούν μέσω μηνυμάτων σε χρήστες να «ψαρέψουν» ακόλουθους προσποιούμενοι τους εκπροσώπους της ΚΝΕ. Είναι χαρακτηριστικό το μήνυμα τέτοιας σελίδας προς χρήστη του instagram στο οποίο ανέφερε: «Μάθαμε ότι συμμετείχατε στο festival της ΚΝΕ. Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για την ΚΝΕ;. Εδώ είμαστε όλοι σύντροφοι. Αν γίνουμε πολύ θα νικήσουμε».


Αυτές οι σελίδες καμία σχέση δεν έχουν με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ και έχουν γίνει ήδη οι ενέργειες που απαιτούνται για να κατέβουν ως «κακόβουλες» και «προβοκατόρικες».


Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ στα social media λειτουργούν:


- τον λογαριασμό του Γραφείου Τύπου της ΚΕ στο twitter

- τους λογαριασμούς σε twitter, facebook και instagram του «Οδηγητή» και τις σελίδες στο facebook και το instagram του «Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή».»


3 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page