google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Κλείνει τα καταφύγια αδέσποτων ζώων του Δήμου Σπάρτης με μία υπογραφή της η Αντιπεριφεριάρχης Λακωνί
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Κλείνει τα καταφύγια αδέσποτων ζώων του Δήμου Σπάρτης με μία υπογραφή της η Αντιπεριφεριάρχης Λακωνί

aa78c6043f4024eb79d1b0610ddef761_XL

Με μία απόφαση κυριολεκτικά σοκ η αντιπεριφεριάχης Λακωνίας Ντία Τζανετέα υπογράφει το κλείσιμο των καταφυγίων αδέσποτων ζώων του Δήμου Σπάρτης.

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει στην Σπάρτη καθότι θα αφεθούν ελεύθερα τουλάχιστον 300 σκυλιά εκ των οποίων αρκετά από αυτά χρήζουν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης την οποία και θα χάσουν αφού θα φύγουν από το καταφύγιο.

Επιπλέον αρκετά από αυτά τα σκυλιά είχαν περισυλλέγει ως επιθετικά. Ξέρετε τι σημαίνει η επιστροφή τους στο δρόμο; Κίνδυνος από φόλες σε περίπτωση που επιτεθούν σε κάποιον.

Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στον Πολιτιστικό & Φιλοζωικό Σύλλογο Σπάρτης που οδηγεί με αυτό τον τρόπο στον θάνατο 300 σκυλιά μόνο και μόνο επειδή έχασε την χρηματοδότηση από τον Δήμο Σπάρτης για το καταφύγιο που είχε και συντηρούσε.

Αναλυτικά σας παραθέτουμε παρακάτω και την απόφαση για το κλείσιμο των καταφυγίων με την υπογραφή της κυρίας Τζανετέα.

ΝΤΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ
ΝΤΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ 1
0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page