google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Κολοβακτηρίδια και κόπρανα στο νερό του Άργους, της Ν. Κίου, του Λυγουριού και της Π.Επιδαύρου
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Κολοβακτηρίδια και κόπρανα στο νερό του Άργους, της Ν. Κίου, του Λυγουριού και της Π.Επιδαύρου

1042

Το Πανελλήνιο Κέντρο Οικολογικών Ερευνών έκανε μία περιοδική έκθεση στην οποία αναφέρονται τα αποτελέσματα δειγματοληψιών σε παραλίες και υδάτινους πόρους

Από 118 δείγματα πόσιμου νερού που ελήφθησαν, τα 52 βρέθηκαν ακατάλληλα, ενώ από τις 233 παραλίες που ελέχθησαν, οι 99 βρέθηκαν ακατάλληλες.

Στην Αργολίδα οι αναλύσεις πόσιμου νερού έβγαλαν ακατάλληλο προς πόση το νερό σε κεντρικές περιοχές του Άργους αλλά και στη Νέα Κίο, αφού το δείγμα συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό κολοβακτηριδίων κοπράνων και άλλων βλαβερών απαγορευμένων σωματιδίων. Το ίδιο ισχύει και για δειγματοληψίες στο Λυγουριό και την Παλαιά Επίδαυρο, ενώ αντίθετα σε Νέα Επίδαυρο, Ναύπλιο και Τολό, το νερό κρίθηκε κατάλληλο.

paoke-deigmatolipsies-2018-argolida-1
paoke-deigmatolipsies-2018-argolida-2
paoke-deigmatolipsies-2018-argolida-3

Οι δειγματοληψίες και οι αναλύσεις έγιναν από 1η Μαΐου έως 15 Ιουνίου.

This slideshow requires JavaScript.

Palabourtzi.gr

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page