google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Κορονοϊός ο ‘Εκτος θάνατος στην Ελλάδα. Νεκρός 70χρονος στην Καστοριά
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Κορονοϊός ο ‘Εκτος θάνατος στην Ελλάδα. Νεκρός 70χρονος στην Καστοριά

Φωτογραφία από την EUROKINISI

Νεκρός δυστυχώς ο 70χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Καστοριάς έχοντας προσβληθεί από τον κωρονοϊό.

Από το πρωί τα τοπικά μέσα της Καστοριάς κάνουν λόγο για το 6ο θύμα του κορωνοϊού το οποίο αποτελεί συγχρόνως το 3ο θύμα στην Καστοριά από τον νέο φονικό ιό.

Πρόκειται λοιπόν για τον 6ο θάνατο στην Ελλάδα και τον τρίτο στην Καστοριά ενώ μέχρι στιγμής φαίνεται ότι όλα τα θύματα του φονικού κορωνοϊού στην Ελλάδα είναι άντρες.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα o 70χρονος νοσηλευόταν με σοβαρά προβλήματα υγείας. Οι γιατροί του έκαναν τεστ για κορωνοϊό, ωστόσο ο άτυχος άνδρας πέθανε πριν βγει το αποτέλεσμα. Μετά το θάνατο του 70χρονου το δείγμα που είχε ληφθεί ήταν θετικό.

Πληροφορίες αναφέρουν πως και η συζύγου του νοσηλεύεται με λοίμωξη του ανώτερου αναπνευστικού στο νοσοκομείο Καστοριάς. Δεν έχει εξακριβωθεί αν είναι θετική ή αν αναμένεται το αποτέλεσμα του ελέγχου, ενώ έχει δώσει δείγμα προς εξέταση.

Υπενθυμίζουμε πως χθες Τετάρτη ανακοινώθηκαν 31 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα, που ανεβάζουν συνολικά τον αριθμό των ασθενών με κορονοϊό σε 418 τις τελευταίες 23 ημέρες, με τους 13 να είναι διασωληνεμένοι.

Η κατάσταση φαίνεται να είναι πλέον πολύ κρίσιμη και ενώ θα έπρεπε να τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας και προστασίας από όλους μας δυστυχώς αυτό φαίνεται ότι δεν συμβαίνει, και για αυτό θα πρέπει όλοι μαζί να ευαισθητοποιηθούμε και να προφυλαχτούμε από αυτόν τον φονικό ιό.

1 Προβολή0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page