google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Κρίσιμες ώρες για τον άνδρα που αυτοπυρπολήθηκε στα Χανιά
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Κρίσιμες ώρες για τον άνδρα που αυτοπυρπολήθηκε στα Χανιά

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητά του, θεωρείται πως είναι αλλοδαπός

shutterstock_754523644

Σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο άντρας που αυτοπυρπολήθηκε έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο στα Χανιά.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Ο αγνώστων στοιχείων τραυματίας, ο οποίες φέρει εγκαύματα στο μεγαλύτερο μέρος του σώματός του, δεν αναμένεται τελικά να μεταφερθεί σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων στην Αθήνα, καθώς η κατάσταση της υγείας του δεν επιτρέπει οποιαδήποτε επιχείρηση αεροδιακομιδής του.

Εν τω μεταξύ, οι προσπάθειες των Αρχών για ταυτοποίησή του παραμένουν άκαρπες, καθώς μέχρι στιγμής δεν τον έχει αναζητήσει κανείς, ενώ και τα δακτυλικά αποτυπώματα που ελήφθησαν από τον τραυματία, δεν έδωσαν στοιχεία για την ταυτότητά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, οι οποίες όμως δεν επιβεβαιώνονται από τις αστυνομικές Αρχές, ο άντρας, ο οποίος είχε τις αισθήσεις του τις πρώτες στιγμές που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, ψέλλισε το όνομα «Ντάνιελ» και εικάζεται ότι ενδεχομένως αυτό να είναι το δικό του όνομα, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι είναι αλλοδαπός.

Με πληροφορίες από το newsbeast.gr και ανταπόκριση από το flashnews.gr στην Κρήτη.

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page