google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Κυκλοφοριακές αλλαγές λόγω έργων στο Λαμία-Καρπενήσι
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Κυκλοφοριακές αλλαγές λόγω έργων στο Λαμία-Καρπενήσι

erga2

Ξεκίνησαν τα έργα και για την αποφυγή προβλημάτων από τώρα και μέχρι τον Σεπτέμβριο θα ισχύουν κυκλοφοριακές αλλαγές,απαγόρευση κυκλοφορίας και χρήση παρακαμπτηρίων στον δρόμο Λαμίας – Καρπενησίου και συγκεκριμένα από τη Χ/Θ 3,750 (23ο χιλ. Π.Ε.Ο. Πρατήριο Γαλακτοκομικών Ρούμελη) έως τη Χ/Θ 3,950 του υπό κατασκευή οδικού έργου.

Η απαγόρευση ισχύει μέχρι την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018 και αφορά 250 μέτρα όπως παραπάνω και συγκεκριμένα:

• Από Λαµία προς Καρπενήσι: τα οχήµατα θα εκτρέπονται από τη Χ/Θ 3,700 (23οχιλ. της υφιστάµενης Ε.Ο. Λαµίας- Καρπενησίου) στη Χ/Θ 3,950 του υπό κατασκευή οδικού έργου.

• Από Καρπενήσι προς Λαµία: τα οχήµατα θα εκτρέπονται από τη Χ/Θ 3,950 του υπό κατασκευή οδικού έργου στη Χ/Θ 3,700 (23ο  χιλ.) της υφιστάµενης Ε.Ο. Λαµίας- Καρπενησίου.


logo_lamia
0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page