google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Κυκλοφοριακό κομφούζιο λόγω της λάθους σήμανσης των έργων της ΕΥΔΑΠ
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Κυκλοφοριακό κομφούζιο λόγω της λάθους σήμανσης των έργων της ΕΥΔΑΠ


Έργα ΕΥΔΑΠ | Φωτογραφία Αρχείου

Κυκλοφοριακό κομφούζιο λόγω της λάθους σήμανσης των έργων της ΕΥΔΑΠ, επικράτησε σήμερα το πρωί, στην συμβολή των οδών Δυρραχίου και Αγίου Μελετίου στην περιοχή των Σεπολίων.


Πιο συγκεκριμένα η σήμανση κλειστού δρόμου λόγω έργων είχε τοποθετηθεί μόνο επί της οδού Αγίου Μελετίου και όχι και στην Δυρραχίου όπως θα έπρεπε κανονικά να είχε συμβεί. Επίσης αποτέλεσμα αυτού ήταν ότι οι οδηγοί που ήταν κατευθυνόμενοι προς την οδό Αγίου Μελετίου όταν βρίσκονταν μούρη με μούρη με το εμπόδιο της ΕΥΔΑΠ σαν αυτό στην φωτογραφία, και έπρεπε να στρίψουν στην παράλληλη με την οδό Δυρραχίου, οδό Αυλώνος και να στρίψουν στο πρώτο στενό δεξιά για να γυρίσουν πίσω στην Δυρραχίου.


Αντιληπτό αργά πια όμως από τον εργολάβο όταν πλέον τοποθετήθηκε η κατάλληλη σήμανση και επί της οδού Δυρραχίου, αλλά ήταν ήδη αργά αφού πολλοί πλέον οδηγοί είχαν ήδη ταλαιπωρηθεί και μάλιστα άδικα προφανώς εξαιτίας της πλήρους έλλειψης οργάνωσης του έργου από την πλευρά των υπευθύνων ώστε να μπορέσουν τοποθετήσουν εξαρχής την κατάλληλη σήμανση σωστά.


9 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page