google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Λαμία: Δεν τράκαρε… πήγε να πληρώσει το λογαριασμό!!!
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Λαμία: Δεν τράκαρε… πήγε να πληρώσει το λογαριασμό!!!

01db6ca1731ac08051f6b79df01e1b91_L

Το είδαμε κι αυτό στο κέντρο της πόλης…

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους διερχόμενοι πεζοί αλλά και οδηγοί με το παρκάρισμα που έκανε ένας διερχόμενος οδηγός στην πλατεία Πάρκου στις 13:15’, σε ώρα δηλαδή αιχμής το μεσημέρι της Δευτέρας (6/8).

Αρχικά όσοι το έβλεπαν νόμιζαν ότι έγινε κάποιο ατύχημα και ότι το αυτοκίνητο κατέληξε στην προθήκη του καταστήματος. Έμειναν άφωνοι όταν κατάλαβαν ότι πρόκειται για παρκάρισμα!!!!

Βρήκε την είσοδο του καταστήματος Vodafone και το άραξε εκεί μέσα, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι εμπόδιζε είσοδο, όλο το πεζοδρόμιο και το μεγαλύτερο κομμάτι της λωρίδας που εξυπηρετεί τα αυτοκίνητα που στρίβουν δεξιά για Καποδιστρίου (ειδικά λεωφορεία και φορτηγά)!

park1

Για κακή του τύχη περνούσε περιπολικό με συνοδηγό τον Διοικητή του ΑΤ Λαμίας (και πρώην Διοικητή της Τροχαίας) Αστυνομικό Υποδιευθυντή Γιώργο Μπράνη, που αμέσως σταμάτησε για τα προβλεπόμενα.

park2(1)

Μάλιστα ο οδηγός είχε και δικαιολογίες να πει, παρά το απίστευτο της ενέργειάς του.

Πάντως δε θα τον γράψουν για παρκάρισμα χωρίς αλάρμ, καθώς τα είχε αφήσει αναμμένα!!!

park4
park5
park6
park7
park8
0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page