google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Λεωφορείο μπλόκαρε την κυκλοφορία…
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Λεωφορείο μπλόκαρε την κυκλοφορία…

Λεωφορείο της ΕΘΕΛ μπλόκαρε την κυκλοφορία στην οδό Βασιλέως Αλεξάνδρου στο Περιστέρι αφού υπέστη μηχανική βλάβη με αποτέλεσμα την διακοπή του δρομολογίου αλλά και την διακοπή της κυκλοφορίας.

Πιο συγκεκριμένα το αστικό λεωφορείο της γραμμής 822 το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Νέα Ζωή – Σταθμός Μετρό Άγιος Αντώνιος, βρισκόμενο επί της οδού Βασιλέως Αλεξάνδρου παρουσίασε μηχανική βλάβη όταν ξαφνικά υπήρξε διαρροή υγρών από το όχημα το οποίο είναι μάλλον υγρό φρένων.

Αποτέλεσμα της μηχανικής βλάβης του λεωφορείου ήταν να προκληθεί αναστάτωση στην κυκλοφορία αφού έκλεισε τελείως το ρεύμα της κατεύθυνσης της ανόδου προς την Νέα Ζωή για αρκετή ώρα, ενώ χρειάστηκε μάλιστα να κληθεί η τροχαία προκειμένου να ρυθμίσει την κυκλοφορία.

Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε αρκετή ώρα αργότερα όταν έφτασε στο σημείο συνεργείο του ΟΑΣΑ για να καταφέρει να επισκευάσει το λεωφορείο ώστε να συνεχιστούν κανονικά τα δρομολόγια, χωρίς να δημιουργηθούν αλλά προβλήματα στην κυκλοφορία.

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page