google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Μία βλάβη του ΔΕΔΔΗΕ έσπασε χτες το πρωί τα νεύρα των κατοίκων του Ναυπλίου | Βάρεσε διάλυση το δίκτ
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Μία βλάβη του ΔΕΔΔΗΕ έσπασε χτες το πρωί τα νεύρα των κατοίκων του Ναυπλίου | Βάρεσε διάλυση το δίκτ

Οι επαναλαμβανόμενες διακοπές ρεύματος οι οποίες συνέβησαν εχθές το πρωί στο Ναύπλιο έκαναν στην κυριολεξία κουρέλια τα νεύρα των κατοίκων αλλά και των καταστηματαρχών οι οποίο χρησιμοποίησαν γεννήτριες για να μπορέσουν να δουλέψουν τα καταστήματά τους.

Οι επαναλαμβανόμενες διακοπές ρεύματος στο Ναύπλιο ξεκίνησαν χτες στις 11 περίπου το πρωί και συνεχίστηκαν μέχρι και τις 13:30 το μεσημέρι όπου η κατάσταση σταθεροποιήθηκε.

Η βλάβη προέκυψε όταν σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ Ναυπλίου «χτυπήθηκε» για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο υπόγειο καλώδιο του δικτύου ηλεκτροδότησης με αποτέλεσμα να υπάρξουν μεγάλα προβλήματα σε όλο το Ναύπλιο από τις επαναλαμβανόμενες διακοπές ρεύματος που υπήρχαν ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε κάθε περιοχή.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι στο Ναύπλιο υπάρχουν πάρα πολύ συχνά διακοπές ρεύματος λόγω βλάβης πράγμα το οποίο σημαίνει ότι ίσως το δίκτυο της ηλεκτροδότησης στην περιοχή της πόλης του Ναυπλίου πιθανών να έχει βαρέσει διάλυση.

Χαρακτηριστικό επίσης είναι ότι σύμφωνα με όσα μας καταγγέλλει αναγνώστης μας όταν τηλεφώνησε στον ΔΕΔΔΗΕ Ναυπλίου ο υπάλληλος του είπε ότι δεν έχει δικαίωμα να του αποκαλύψει την βλάβη!

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page