google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Μεγάλες απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα ενάντια στο νομοσχέδιο έκτρωμα του κ. Χατζηδάκη
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Μεγάλες απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα ενάντια στο νομοσχέδιο έκτρωμα του κ. Χατζηδάκη


Σε απεργιακό κλοιό σήμερα όλη η χώρα λόγω της ψήφισης του αντεργατικού νομοσχεδίου του Υπουργού Εργασίας, με το οποίο σύμφωνα με τα συνδικάτα που απεργούν καταργείται το 8ωρο.


Μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε από το Π.Α.ΜΕ. στην πλατεία Συντάγματος με τους διαδηλωτές να φωνάζουν συνθήματα και να απαιτούν να αποσυρθεί το νομοσχέδιο έκτρωμα το οποίο σύμφωνα με τα συνδικάτα πρόκειται κυριολεκτικά για «σκουπίδι και έχει ήδη απορριφθεί και καταδικαστεί στην συνείδηση των εργαζομένων», σύμφωνα με τους διοργανωτές, όπου και σύμφωνα με τους οποίους η συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ. σήμερα στο Σύνταγμα ήταν μεγαλειώδης.



Παράλληλα στην πλατεία Κλαυθμόνος πραγματοποιήθηκε η απεργιακή συγκέντρωση του ΕΚΑ(Εργατικό Κέντρο Αθήνας) μαζί με τις ΓΣΣΕ και ΑΔΕΔΥ η απεργία της οποίας μετά την αγωγή της Υπουργού Παιδείας, η οποία έγινε λόγω της σημερινής διεξαγωγής των πανελλαδικών εξετάσεων, κρίθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών παράνομη μέχρι της 10 το πρωί ενώ σύμφωνα με την χθεσινοβραδινή ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ εξαιρέθηκαν από την απεργία όλοι όσοι σχετίζονται με τις πανελλήνιες εξετάσεις. Παράλληλα η ΓΣΕΕ προχώρησε σε στάση εργασίας από τις 13:00 μέχρι και τις 17:00 το απόγευμα χωρίς να κυρήξει σήμερα ως όφειλε νέα 24ωρη απεργία.





Παράλληλα στα Προπύλαια είχαν προγραμματισμένη απεργιακή συγκέντρωση κόμματα και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικές οργανώσεις της Αριστεράς καθώς επίσης και επιτροπές αγώνα αλλά και σύλλογοι φοιτητών.





Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page