google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Μετά τις φόλες βγήκαν και τα όπλα…
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Μετά τις φόλες βγήκαν και τα όπλα…

Στις 12 Δεκεμβρίου το σκυλάκι της φωτογραφίας το όνομα του οποίου είναι Ρόκυ δολοφονήθηκε στο χωριό Θάνα στην Αρκαδία, ενώ παράλληλα ο δράστης κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος!

Είναι απίστευτο και συνάμα φρικιαστικό το πόσο εύκολα σηκώνει κάποιος μία καραμπίνα και σκοτώνει εν ψυχρώ ένα σκυλάκι. Δηλαδή άμα ήταν στην θέση του σκυλιού ένας άνθρωπος τι θα γινόταν; Αυτός ο ασυνείδητος δράστης το ίδιο θα έκανε;

Την επόμενη το πρωί στις 13 Δεκεμβρίου εντοπίστηκε μία λίμνη αίματος στην περιοχή του Ψυχιατρείου της Τρίπολης και το αίμα φαίνεται να προέρχεται από κάποιον αδέσποτο σκύλο το πτώμα όμως του οποίου ακόμα δεν έχει βρεθεί. Τώρα τι ακριβώς έχει συμβεί και που βρίσκεται το σκυλάκι, αν είναι ζωντανό ή νεκρό κανείς δεν γνωρίζει. Το θέμα είναι ότι σίγουρα κάποιοι μπορεί να γνωρίζουν αλλά τα στόματα δεν ανοίγουν έτσι ώστε να βρεθεί ο ένοχος ή οι ένοχοι και να τιμωρηθούν παραδειγματικά σύμφωνα με την νομοθεσία.

Προς το παρόν οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν γνωρίζουμε αν έχουν ενημερωθεί οι αρχές και αν έχουν γίνει έρευνες που έχουν καταλήξει μέχρι τώρα αλλά κυρίως τι έρευνες έχουνε γίνει. Θα προσπαθήσουμε να σας κρατήσουμε όσο το δυνατόν πιο πολύ ενημερωμένους για το θέμα αυτό καθώς είναι πολύ σοβαρό και το να σκοτώνεις ή να δολοφονείς ζώα πέραν του ότι αντιμετωπίζεται από τον νόμο ως ποινικό αδίκημα κοινώς ως έγκλημα έχουμε χρέος να πούμε και αξίζει να αναφέρουμε ότι βάσει ερευνών που έχουνε γίνει στο παρελθόν έχει αποδειχθεί ότι άνθρωποι οι οποίοι έκαναν κακό σε άλλους ανθρώπους είχαν προηγουμένως κακοποιήσει ή σκοτώσει κάποιο ζώο,

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page